Expositie in Tripodia over ‘De Messias van Israël’

Van 26 t/m 30 september 2023 is er een bijzondere kunsttentoonstelling in Tripodia, Katwijk aan Zee. Nationale en internationale christenkunstenaars exposeren werk waarbij het Joodse volk en de Messias van Israël centraal staan. Wiert Douglas (foto) schildert en illustreert en verzorgt op zaterdag een van de drie workshops

De tentoonstelling “De Messias van Israël” nodigt volgens de organisatie uit tot een verdieping en verbreding van het geloofsleven en geeft op aantrekkelijke wijze de rijke geschiedenis weer van een gezegend volk. Daarnaast spreken de werken van een diep verlangen naar de wederkomst van de Messias.

Op dinsdagavond 26 september om 19:30 uur is in Tripodia de feestelijke opening van de expositieweek. Burgemeester Cornelis Visser opent de expositie, waarnaar de exposanten in korte lezingen vertellen over hun werk, geloof en liefde voor Gods volk. De avond wordt muzikaal begeleid door pianist Max Meima. Bezoekers kunnen de kunstwerken bekijken en er wordt een hapje en drankje geserveerd.

De tentoonstelling is verder gratis te bezoeken op 27 en 30 september van 11:00 tot 17:00 uur en op 29 september van 11:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag 30 september tussen 11.00 en
13.00 uur worden ook drie workshops aangeboden door kunstenaars Wiert Douglas, Jackie Howard en Daniël Tavenier. Deelname hiervoor is op basis van aanmelding en een eigen bijdrage van 15 euro. Kijk op de website baptistenkatwijk.nl/expositie voor meer informatie over de workshops en de expositie.

Meer informatie: baptistenkatwijk.nl/expositie
Foto: Wiert Douglas
Auteur: Corné Houwaard

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies