Familiedagen 2023: Een blik op het uitgebreide programma

GORINCHEM – De beursorganisatie van Familiedagen in Evenementenhal Gorinchem heeft enkele toevoegingen aan het programma aangekondigd. Tijdens de komende editie in de herfstvakantie worden het ‘Huwelijks- en Gezinsplein’ en het ‘Demonstratieplein’ geïntroduceerd, samen met uitbreidingen op het \ Food & Family Plein’ en activiteiten van Stichting HVC.

Op het Huwelijks- en Gezinsplein draait alles om de versterking van huwelijken en gezinsbanden, evenals kinderevangelisatie. Hier bevindt zich een breed scala aan nuttige, leerzame, leuke en verdiepende activiteiten en boodschappen voor huwelijken, gezinnen en kinderevangelisatie. Enkele hoogtepunten zijn onder andere:

  • Uitdagend vader-kind-spel: spannende activiteiten die de band tussen vaders en kinderen versterken.
  • Fotoshoot voor gezinnen en echtparen: Leg mooie momenten vast met dierbaren en creëer blijvende herinneringen.
  • Liefdestalentest voor huwelijken: Ontdek nieuwe manieren om de liefde in het huwelijk te laten bloeien.
  • Het presentatieplein waar een groot aantal sprekers lezingen en workshops zullen geven over thema’s als huwelijk, gezin, kinderevangelisatie en media. 

Voor ‘zoete’ inspiratie kunnen bezoekers terecht op het ‘Demonstratieplein’, waar bakdemonstraties van ‘Bakken met Niels’ plaatsvinden. Vergezeld met zijn bakwagentje, unieke bakproducten en een dosis kennis, kunnen bezoekers bij Niels terecht met al hun bakvragen.

Familiedagen is de plek waar kinderen kunnen genieten van meer dan 2000 vierkante meter aan spannende kinderanimatie. Stichting HVC biedt een boeiende speurtocht over de hele beursvloer en geven informatieve lezingen in het Kennislokaal en de Kinderhut.

De kaartverkoop voor Familiedagen 2023 is van start gegaan. Haal je entreeticket voor maandag 2 oktober en profiteer van het voordeligste tarief. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijk evenement in de herfstvakantie. Voor meer informatie en ticketverkoop, bezoek onze website of volg ons op sociale media.

Meer informatie: www.familiedagen-gorinchem.nl
Foto: Bart Nijs Fotografie
Auteur: Patrick Drenthen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies