Fundraising EO-Jongerendag 2024 van start

Vijftienduizend jongeren bij elkaar die Gods liefde ervaren door een lied, getuigenis of het samenzijn: het gebeurt op de EO-Jongerendag. Twee keer eerder is deze dag georganiseerd met de hulp van duizenden giftgevers, kerken en bedrijven. Om dit in 2024 voor elkaar te krijgen, start de EO opnieuw een fundraising.

Ook in 2024 wil de EO zoveel mogelijk jongeren de kans geven om de EO-Jongerendag te bezoeken. Directeur Arjan Lock: “Een evenement als de EO-Jongerendag is enorm belangrijk. Omdat het voor veel jonge mensen levensveranderend is. Omdat het laat zien dat geloven iets is wat je samen doet. Het thema van de fundraising is ‘Volgend jaar weer?’ Ik hoop van harte dat er genoeg geld binnenkomt, zodat we op deze vraag volmondig kunnen antwoorden: zeker weten!’.

Fundraising

Zonder extra steun kan de EO zo’n groot evenement niet organiseren. Daarom vraagt de EO de hulp van mensen, structurele giftgevers, kerken en bedrijven én activeert BEAM jongeren door ludieke acties. Presentator Joram Kaat: “Deze dag kost ontzettend veel geld. De EO betaalt een groot gedeelte en de rest financieren we met elkaar. Ik vind het een mooi concept dat de volwassenen dit mogelijk kunnen maken voor de tieners. Het is een samenwerking voor de volgende generatie.”

Geloven doe je samen

De EO-Jongerendag is dé plek waar jongeren uit alle kerken en daarbuiten bij elkaar komen om te ervaren dat ze niet alleen staan in hun geloof. De EO houdt de prijs van de tickets al jaren zo laag mogelijk, zodat elke jongere de kans heeft om de dag te bezoeken. De werkelijke kostprijs van een kaartje ligt veel hoger. Daarom vraagt de EO opnieuw de hulp van giftgevers, zoals bedrijven, kerken en particulieren om de EO-Jongerendag voor onze tieners mogelijk te maken.

Lees meer over de campagne op eojd.nl
Foto: Nathan Reinds

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies