Kees Kraayenoord bij concerten Kari Jobe, Cody Carnes & Martin Smith

Het aftellen naar 20 en 22 oktober is begonnen; dan presenteert Groot Nieuws Radio een aanbiddingsavond die nu al de boeken in kan als een hoogtepunt van de afgelopen jaren. Kari Jobe en Cody Carnes komen met hun hele band naar Nederland. Voor deze avonden in Rotterdam (20-10) en Veenendaal (uitverkocht, 22-10) komt ook Martin Smith mee. En voor wie dacht dat het dan niet beter kon: ook het team van Mozaiek Worship met Kees Kraayenoord is van de partij!

Het team van Mozaiek Worship zal tijdens de avonden, naast Martin Smith, het podium delen met Kari Jobe en Cody Carnes en zal uiteraard liederen brengen die ze de afgelopen jaren introduceerden en die ze zelfs internationaal onder de aandacht brachten. ‘Jezus Overwinnaar’ werd bijvoorbeeld gecoverd door de Amerikaanse groep Selah. Afgelopen seizoen verscheen het album ‘Nieuw Leven’ wat uiteraard ook voorbij zal komen. Als vrienden van kinderhulp organisatie Compassion dragen zij de missie van Compassion een warm hart toe en zal Kees tijdens de avond zijn hart voor recht met je delen.

Veel belangstelling

De belangstelling voor de avonden in Rotterdam en Veenendaal is enorm. Het concert in Veenendaal was al snel uitverkocht en voor Rotterdam zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar. Dat is niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat Kari Jobe en Cody Carnes ieder op hun eigen wijze een groot stempel heeft gedrukt op moderne aanbidding. Kari met haar mooie, gevoelige stem en meeslepende stijl; haar echtgenoot Cody met zijn eigen bevlogen aanpak. Het paar zong een paar jaar geleden het lied ‘The Blessing’, wat wereldwijd een steun werd in lockdowns. Tijdens de avonden klinken natuurlijk liedjes van het gelijknamige album van Jobe en Carnes’ nieuwste werk ‘Firm Foundation’.

Martin Smith

Martin Smith kennen mensen natuurlijk nog als de zanger van de band Delirious?. Het afgelopen decennium heeft hij als aanbiddingsleider laten horen dat hij verder gaat waar Delirious? stopte, met vernieuwende muziek die, een unicum, niet misstaat in zowel kerken, stadions als clubs. Zijn nieuwste werk ‘Dancing In The Fire’ ga je uiteraard ook terughoren.

Meer informatie is te vinden op www.eventsforchrist.nl
Auteur: Leon van Steensel
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies