Open Doors-dag Barneveld is uitverkocht

Alle toegangskaarten voor de Open Doors-dag van zaterdag 21 oktober zijn vergeven. Op het jaarlijkse evenement worden circa 4.000 bezoekers verwacht. Het thema dit jaar is ‘Groot is Uw trouw’.

Open Doors-directeur Maarten Dees is blij met de uitverkochte zaal, bijna een maand voordat de dag zal plaatsvinden in de Midden-Nederland Hallen in Barneveld. “De Open Doors-dag is al vele jaren het belangrijkste en meest gewaardeerde event van Open Doors. Het verbindt de kerk hier – dwars door denominaties heen – met de vervolgde kerk wereldwijd.”

Dees vervolgt ook blij te zijn dat niemand teleurgesteld hoeft te worden. “De dag kan immers ook gevolgd worden via de livestream, televisie (Family7) en in de ether bij Groot Nieuws Radio.”

De ticketverkoop die vlak voor de zomervakantie was gestart, verliep heel vlot. Op 23 augustus waren alle kaarten voor de middagbijeenkomst al vergeven, een maand later was ook de avondbijeenkomst uitverkocht.

Drie sprekers uit de vervolgde kerk geven op de Open Doors-dag acte de présence. Zij zijn afkomstig uit Noord-Korea, Iran en Burkina Faso. Daarnaast treedt Darya op met de Open Doors-band. Deze zangeres uit Iran wil met haar muziek een bruggenbouwer zijn tussen verschillende culturen. Ze schrijft Farsi-talige aanbiddingsliederen en zet zich in om het onrecht tegen vrouwen in Iran te bestrijden.

Meer informatie: www.opendoors.nl
Foto: Open Doors
Auteur: Gerhard Wilts

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies