Uniek sponsordiner draagt bij aan de droom van Alpha Nederland

Alpha Nederland heeft een uniek concept gelanceerd om mensen bij elkaar te brengen en daarmee geld op te halen voor haar missie. Met Alpha Thuisrestaurant nodigt een dinerhost in het weekend van 13 tot 15 oktober vrienden, kringleden, kennissen of familie uit voor een sponsordiner bij hem of haar thuis. Hij of zij verzorgt het sponsordiner en de gasten geven een bedrag aan het werk van Alpha Nederland. Samen genieten ze van een avond vol gezelligheid, verbinding, lekker eten en mooie gesprekken. 

De droom

Mensen die meedoen met Alpha Thuisrestaurant helpen mee om de droom van Alpha Nederland waar te maken: ‘In 2036 hebben één miljoen mensen in Nederland het evangelie van Jezus Christus gehoord via Alpha.’  

“In Nederland zijn meer dan 375.000 mensen via Alpha in aanraking gekomen met het evangelie van Jezus Christus. Dat is prachtig, maar we gunnen iedereen Gods liefde. Met de opbrengst van Alpha Thuisrestaurant kunnen we investeren in meer kerken die meer Alpha’s geven met meer deelnemers. Met als doel dat nóg meer mensen het evangelie horen,” aldus Jaïr Sagström, projectleider van Alpha Thuisrestaurant. 

Alpha Thuisrestaurant Box

Iedere dinerhost ontvangt bij aanmelding een Alpha Thuisrestaurant Box. De gratis box bevat materialen voor een gezellige avond vol goede gesprekken, zoals menukaarten, placemats, gesprekskaartjes met vragen en tips voor een sfeervol diner.  

Meer over Alpha Nederland

Alpha Nederland zet zich met hart en ziel in voor de evangelisatie van Nederland, de vitalisering van de kerk en de transformatie van de samenleving. Alpha Nederland geeft naast Alpha ook de Marriage Courses uit. Deze cursussen zijn gericht op duurzame en gezonde relaties. Ook zet Alpha Nederland zich in om kerken te inspireren en toe te rusten om een plek te zijn waar levens worden veranderd en waar dorpen en steden tot bloei komen. 

Meer informatie over het organiseren van een sponsordiner is te vinden op alphathuisrestaurant.nl  
Kijk ook op: www.alphanederland.nl
Foto: Alpha Nederland

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies