Sonja Kingma in Oost-Souburg – Schenkt koffie en aandacht

In Podcast ‘De Wereld Rond’ dit keer een ontmoeting met Sonja Kingma in Oost-Souburg. Vanuit Son’s Koffiehuis bereikt en helpt Sonja veel mensen in haar buurt. Naast koffie met wat lekkers biedt ze mensen een luisterend oor. Hoe kwam Sonja op het idee een Koffiehuis te beginnen en wat voor effect heeft dat bijvoorbeeld op haar gezin? Ook horen we van Sonja hoe we stille armoede kunnen ontdekken en wat we eraan kunnen doen!

Sonja geeft trouwens in het interview aan dat ze begrijpt dat mensen zeggen: ‘Ik zie geen armoede in m’n wijk’, want volgens Sonja moet je dat leren ontdekken en is het zo dat de meeste mensen niet snel laten merken dat ze niet rondkomen.

Luister naar deze bijzondere vrouw die in haar omgeving op Walcheren uitdrukking wil geven aan Jezus’ liefde voor de mensen om haar heen en wellicht raak je geïnspireerd…

Handige link:

Bron foto: pzc.nl
Meer informatie: Sons Koffiehuis
Auteur: Gerard Adriaanse

Meer podcasts beluisteren?

‘Podcast ‘De Wereld Rond’ is te vinden in de bekende podcast apps en rechtstreeks via anchor.fm/dewereldrond. Om de veertien dagen staat er vanaf vrijdagmiddag 16:00 uur een nieuwe aflevering klaar.

Over deze podcasts

Gerard Adriaanse: ‘Ik interview uitsluitend zendelingen die Nederlands spreken. Vaak hebben we niet zo’n duidelijk idee hoe het nou precies is om zendeling te zijn. Ik hoop dat het door m’n interviews allemaal wat duidelijker wordt. Tegelijk hoop ik dat de luisteraar door het interview met de zendeling zich meer betrokken voelt bij zending. En het is mijn wens dat het interview hem of haar tegelijkertijd helpt in zijn of haar eigen leven.’

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies