Spotlight: nieuw nummer van Make Some Noise Kids

Make Some Noise Kids, de toonaangevende christelijke kindergroep, kondigt vandaag de release aan van hun nieuwste nummer, getiteld “Spotlight”. Natuurlijk! “Spotlight” gaat over het idee dat we allemaal een licht kunnen zijn in deze wereld, een licht dat de grootheid van God weerspiegelt. Het herinnert kinderen eraan dat ze speciaal zijn in Gods ogen en dat ze hun unieke talenten en gaven kunnen gebruiken om Zijn liefde te verspreiden.

“Veel kinderen houden van dansen en zingen en tegelijkertijd graag willen ze muziek die God groot maakt. We wilden iets crieeren dat hen aanspreek en kinderen in staat stelt om hun geloof op een leuke manier te uiten”, aldus Laurens Post (producer van het nummer).

Dansen, zingen en plezier maken

“We willen kinderen begrijpen dat ze niet bang hoeven te zijn om in de schijnwerpers te staan, omdat God hen heeft geschapen en ze liefheeft zoals ze zijn. Ze kunnen dansen, zingen en plezier hebben terwijl ze God groot maken”, vult Klaasjan Leenheer aan (opricher van Make Some Noise Kids)

Het nummer “Spotlight” is online te luisteren

Het nummer “Spotlight” is vanaf vandaag beschikbaar op alle digitale muziekplatforms waaronder Spotify, Youtube en de website van Make Some Noise Kids. Ook zijn er van het nummet een DansMee-video en Songtekstvideo beschikbaar.

Auteur: Klaasjan Leenheer
Meer informatie: www.makesomenoisekids.app

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies