De EH opent de deuren voor studiekiezers

De Evangelische Hogeschool opent op donderdagmiddag 12 oktober a.s. haar deuren voor studiekiezers die geinteresseerd zijn in het EH-Basisjaar en het EH-Traject. Tijdens de infomiddag kunnen studiekiezers ervaren hoe het is om student te zijn van de EH. Met meer informatie over het Basisjaar en het Traject, interessante mini-colleges, rondleiding en een toelichting op de financien. Gedurende deze middag is er alle gelegenheid om in gesprek te gaan met én vragen te stellen aan docenten en studenten van de EH.

Tijdens de informatiemiddag is het ook mogelijk om een gratis adviesgesprek aan te vragen met één van de onderwijscoördinatoren. Tijdens dit gesprek geven zij graag advies over het bepalen van een richting in het leven van de studiekiezer en welke stappen belangrijk zijn in het maken van een goede studiekeuze.

Programma

De infomiddag zal plaatsvinden op de locatie van de EH: Drentsestraat 1, 3812 EH Amersfoort. Kijk voor meer informatie en aanmelden ook op https://www.eh.nl/agenda/infomiddag-donderdag-12-oktober-2023 Bezoekers zijn vanaf 14.00 uur welkom. Om 14.30 uur start het (keuze)programma. De middag duurt tot uiterlijk 17.00 uur.

Basisjaar en Traject

Het Basisjaar is een éénjarige opleiding (voltijd) ter voorbereiding op hbo of universiteit. Het Traject is een opleiding van vijf maanden (deeltijd) voor jongeren die voortijdig stoppen met hun studie of die na een periode van reizen/werken behoefte hebben aan een heroriëntatie op hun toekomst.
Het onderwijs van de Evangelische Hogeschool richt zich op geloofstoerusting, persoonlijke ontwikkeling, oriëntatie op cultuur en maatschappij, intellectuele ontwikkeling, studievaardigheden en studie- en beroepskeuze.

Meer informatie: www.eh.nl
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies