Singer-songwriter Raïssa presenteert ‘Liever één dag’

Liever één dag is het nieuwe lied van singer-songwriter Raïssa. Ze schreef het lied samen met Peter van Essen toen ze de wens had om een lied te schrijven voor het hele gezin. ‘Liever één dag’ is een nieuw aanbiddingslied dat gaat over het verlangen om dichtbij God te leven. Al is het maar één dag. De teksten zijn gebasseerd op Psalm 27 en 84.

Raïssa zegt hierover: ‘Bij het schrijven van dit lied hebben we er heel bewust voor gekozen om trouw te blijven aan het woord van God. Dat zie je aan de teksten. Ze zijn van alle tijden.‘

De productie van de muziek lag in handen van Ralph van Manen. Hij werkte met Raïssa aan het bandarrangement dat begint met een rustig pianospel en steeds meer opbouwt tot een vol geluid met drums, bass en elektrisch gitaar. Ze werden ingespeeld door Wilkin de Vlieger, Jay-P en Ralph van Manen.

‘Die opbouw was niet alleen een muzikale keus, maar ook symbolisch’, zegt Raïssa. ‘Ik vond het mooi om zowel de kwetsbaarheid als de urgentie te laten horen die achter het verlangen zit om dichtbij God te zijn, want dat is niet simpelweg een wens. We hebben Hem nodig.’
‘Liever één dag’ is vanaf 13 oktober te beluisteren op de streamingdiensten. De lyric video is op YouTube tebekijken.

Meer informatie: www.raissa-music.com
Foto: Masterpiece

Luisteren kan via:

Raïssa is een zangeres en liedschrijver uit Veenendaal (1985) die vanaf haar tienerjaren eigen muziek maakt. Na jarenlang vooral haar eigen gemeente gediend te hebben op het gebied van aanbidding, ontstond bij haar het verlangen om eigen liedjes te schrijven voor God. Het zijn luisterliedjes en aanbiddingsliedjes die gaan over geloofsthema’s, zoals bijvoorbeeld het stellen van je vertrouwen op God in haar eerste single ‘In Uw Hand’ (2022).

Na ‘In Uw Hand’ volgde de ‘Back to You’ EP (2022). Daar staan drie extra liedjes op, waaronder ‘Letting Go’, ‘Invited’ en ‘Light My Fire’. Daarmee nodigt ze haar luisteraars uit op een muzikale reis langs de pop-, rock-, en country muziek. De muziek is geproduceerd door Ralph van Manen in samenwerking met topmuzikanten als Mark Dekkers (bas), Jan-Peter Beijersbergen (gitaar), Wilkin de Vlieger (drums).

Raïssa’s laatste single is het lied ‘Als Uw Geest’ (2023): Een lied over de kracht van de heilige Geest. Benieuwd hoe dat klinkt? Beluister de muziek dan op streamingdiensten als Spotify, Youtube en Apple Music.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Dan verwijzen we je graag door naar de social media kanalen. Raïssa is te vinden op Facebook en Instagram onder ‘Raissa Music’.

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies