Eddo Verdoner en Dave Heilbron zien antisemitisme groeien

Family7 – Het groeiende conflict in Israël heeft ook gevolgen in Nederland. Het antisemitisme is duidelijk te zien bij demonstraties en haatdragende leuzen worden op gebouwen geprojecteerd. Eddo Verdoner staat dagelijks in contact met overheidsinstanties over het aanpakken hiervan. Dave Heilbron ziet met eigen ogen wat dit teweegbrengt bij de Joodse gemeenschap in Nederland.

Eddo Verdoner

Eddo Verdoner is Nationaal Coördinator Antisemitismebestrijding (NCAB). De Nationaal Coördinator Antisemitismebestrijding (NCAB) adviseert de minister van Justitie en Veiligheid (JenV) over de aanpak van antisemitisme. De NCAB geeft de minister van Justitie en Veiligheid (JenV) gevraagd en ongevraagd advies over de aanpak van discriminatie, bedreiging en intimidatie van de Joodse gemeenschap. Daarnaast signaleert de NCAB ontwikkelingen die opkomen op het terrein van antisemitisme.

Dave Heilbron

Dave Heilbron is geboren in Nederland en opgegroeid in Toronto, Canada. Na zijn studie Bedrijfskunde aan Nyenrode University, is hij zijn loopbaan begonnen bij Buhrmann als International Marketeer. In 2007 heeft hij de overstap gemaakt naar Talent Acquisition en is sinds 2019 Head of Talent Acquisition bij Aegon. Dave is sinds 2017 lid van het bestuur van Vereniging Yarden. Ook is hij bestuurslid bij het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI).

Family7

Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender met programma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil de zender een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren. Sinds 2005 is het dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het doel: Nederland bereiken met het evangelie van Jezus Christus. Ze zenden televisieprogramma’s uit via hun website en op de Nederlandse televisie. Het bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens Family7.

Meer: www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies