Roedie Rap in Australië: Hoe een automonteur zendeling werd

Dit keer horen we in deze aflevering van ‘De Wereld Rond’ het levensverhaal van Roedie Rap. Roedie werd geboren in Nederland, maar woont inmiddels, samen met zijn vrouw Jeanette, alweer ruim 40 jaar in Australië, waar hij een gezond bedrijf leidde.

Roedie groeide op in een christelijk gezin, Jeanette niet, maar zij kwam via haar studie in contact met mede-studenten die gelovig waren. Zo leerde Roedie haar ook kennen. Ze trouwden en kregen drie kinderen. Jeanette tobde met ernstige gezondheidsproblemen, toch zou ze samen met Roedie de hele wereld over reizen…

Luister naar een bijzonder verhaal over het kennen van God en het horen van zijn stem, maar ook over hoe God Roedie laat zien dat Hij bestaat en ook vandaag nog altijd een God is die in staat is wonderen te doen!

Handige link bij deze aflevering: www.careforcelifekeys.org
Auteur: Gerard Adriaanse

Meer podcasts beluisteren?

‘Podcast ‘De Wereld Rond’ is te vinden in de bekende podcast apps en rechtstreeks via anchor.fm/dewereldrond. Om de veertien dagen staat er vanaf vrijdagmiddag 16:00 uur een nieuwe aflevering klaar.

Over deze podcasts

Gerard Adriaanse: ‘Ik interview uitsluitend zendelingen die Nederlands spreken. Vaak hebben we niet zo’n duidelijk idee hoe het nou precies is om zendeling te zijn. Ik hoop dat het door m’n interviews allemaal wat duidelijker wordt. Tegelijk hoop ik dat de luisteraar door het interview met de zendeling zich meer betrokken voelt bij zending. En het is mijn wens dat het interview hem of haar tegelijkertijd helpt in zijn of haar eigen leven.’

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies