Nati Hakshur weet uit eigen ervaring waartoe Hamas in staat is

Christenen voor Israël – Waartoe is Hamas in staat? Dat weet Nati Hakshur uit eigen ervaring. In 2011 overleefde hij ternauwernood een raketaanval vanuit Gaza. Hij raakte zwaargewond en getraumatiseerd, en herbeleeft zijn trauma extra tijdens deze oorlog.

Ook Nati’s vrouw Naomi Niemeijer is te gast in deze uitzending. Zij werkt voor Stand With Us Nederland, een organisatie die betrouwbare informatie over Israël geeft op scholen en universiteiten in Nederland. Waarom is het belangrijk dat de journalistiek fouten toegeeft en wat is de schade die verkeerde berichtgeving teweeg brengt? Sara van Oordt-Jonckheere gaat in deze uitzending in gesprek met Nati Hakshur en Naomi Niemeijer.

Meer over Christenen voor Israël

Stichting Christenen voor Israël stelt zich ten doel om christenen in Nederland bewust te maken van de betekenis van het Joodse volk in Gods handelen met deze wereld, Gods liefde voor Zijn volk en Zijn komende koninkrijk. Als Christenen voor Israël doen wij dit door het geven van betrouwbare informatie over land, volk en staat van Israël. Wij roepen christenen op tot solidariteit met Israël en wijzen elke vorm van antisemitisme af. En wij gaan hierbij uit van het gezag en de betrouwbaarheid van de Bijbel als Gods Woord. Wij steunen Israël metterdaad en zijn werkzaam in Nederlandse kerken en gemeenten.

Presentatie: Sara van Oordt-Jonckheere
Blijf op de hoogte via www.cvi.nl/actueel
Foto: Videostill Youtube

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies