World Vision en Choir Company in actie voor kinderen wereldwijd

De Choir Company viert het jubileum van ‘The Young Messiah’, het meesterwerk van Tom Parker, en het tienjarig bestaan. World Vision bundelt opnieuw de krachten voor een inspirerende muzikale reis door Nederland en is trots om deel te zijn. Dit geef hoop en kansen voor kinderen of de hele wereld.

Events for Christ presenteert in samenwerking met The Choir Company en World Vision het meesterwerk van Tom Parker, onder leiding van dirigent Maarten Wassink. Dit concert betovert het publiek met Händels iconische werk en markeert niet alleen het 10-jarig jubileum, maar belooft ook een nog indrukwekkender muzikaal spektakel. Maarten Wassink is niet alleen ambassadeur van World Vision maar ook een betrokken sponsor van kinderen die actief de boodschap van World Vision verspreidt en mensen inspireert om het leven van kinderen te veranderen.

Marco van der Graaf

Marco van der Graaf, directeur van World Vision Nederland, benadrukt de waarde van deze samenwerking: “De traditie van samenwerken met de concerten van The Young Messiah verandert levens van kinderen wereldwijd. Met de lancering van de Genoeg-campagne hebben we gedurfde doelen gesteld. World Vision zet zich in om honger en ondervoeding onder kinderen te beëindigen. Het allerbelangrijkste is dat we willen zien dat kinderen – waar ze ook zijn – beschermd, ondersteund en gevoed worden. De stemmen van kinderen moeten gehoord worden. En door op het podium te staan met The Young Messiah Choir kunnen we deze boodschap verspreiden en in contact komen met het publiek door heel Nederland.”

Basiliek Veenendaal

De jubileumtour bereikt haar hoogtepunt met een groots slotconcert in de Basiliek in Veenendaal, waar een ‘Mass Choir’ het podium deelt. Deze avond is niet alleen een viering van muziek, maar ook van hoop en gemeenschap. Elke noot draagt de boodschap van solidariteit en liefde. Mis deze ontroerende ervaring niet en sluit je aan bij ons voor een avond vol muziek en betekenis. Voor meer informatie en kaartverkoop, klik hier.

Over World Vision

World Vision is wereldwijd de grootste ontwikkelingsorganisatie gericht op kinderen en is al jaren de NGO met de grootste bijdrage aan het Wereldvoedselprogramma (WFP). De organisatie met christelijke wortels is met 35 duizend medewerkers actief in meer dan 100 landen.

Auteur: Ingrid Kraaikamp
Web: www.worldvision.nl
Foto’s: Tobias Huizing TOFF-fotografie

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies