Stephanie van der Horst: ‘Halloween is een feest van de duisternis’

Aankomende dinsdag 31 oktober wordt halloween gevierd. De christelijke televisiezender Family7 beschouwt dit feest als een viering vanuit de duisternis. Daarom organiseert Family7 deze avond vanaf 20:00 uur een live gebeds- en aanbiddingsavond om een tegengeluid te brengen aan de duisternis die de halloweenviering op straat, pretparken, televisie en vele andere plekken met zich meebrengt. 

Stephanie van der Horst, directrice van Family7: “Afgelopen maand hebben wij vier seminars op televisie uitgezonden over de geestelijke invloed van halloween. Daaruit blijkt dat het een feest van de duisternis is. Wij vinden het belangrijk om een televisiezender van Licht en Leven te zijn, waar Jezus centraal staat. Wij zijn een zender waar we Gods Woord en liefde bij de mensen thuis in de huiskamers delen. En als Jezus’ naam wordt aangeroepen in gebed en aanbidding, brengt de Heilige Geest licht en leven in de harten van mensen. Daarom organiseren wij deze live gebeds- en aanbiddingsavond. Wij nodigen u van harte uit om vanuit uw huiskamer mee te bidden”.

Family7 gelooft en bidt dat God mensen naar de televisiezender leidt om zijn liefde en bevrijding te mogen ontvangen, temidden van plaatsen en televisiezenders die gevuld zijn met horrorfilms en allerlei andere duistere praktijken.

Gebed voor Israël

Family7 ziet dat de duisternis in heel de wereld om zich heen grijpt, met veel ellende tot gevolg. Daarom wordt er ook heel specifiek stil gestaan bij de situatie in Israël. We vragen door middel van gebed en aanbidding aan God om Zijn licht en Zijn waarheid over Israël en de omliggende landen te laten schijnen.

Samen bidden

Stephanie: “We nodigen u van harte uit om met ons mee te bidden op dinsdagavond 31 oktober om 20:00u, vanuit uw eigen huiskamer. U kunt dat doen door mensen bij u thuis uit te nodigen, samen groepjes te vormen, te kijken naar deze live gebeds- en aanbiddingsavond en hierin mee te bidden om zo samen met anderen gezamenlijk in Nederland eenparig God aan te roepen en Zijn licht te laten schijnen. Bidt u mee?”

Hello Heaven terugkijken

De vier seminars over halloween die Family7 heeft gemaakt zijn gratis terug te kijken op de speciale Hello Heaven pagina. Hier is extra informatie te vinden over de achtergrond van halloween. Er zijn linkjes naar evangelisatieboekjes, achtergrondboeken en lesmateriaal en knutselwerken voor kinderen. Family7.nl/HelloHeaven

Family7 kijken

Family7 kan je bekijken via Ziggo 230, KPN 78, Solcon 300, Caiway 49, Delta 361,online 152, KabelNoord 72, YouFone 51, en vele andere kanalen. Voor alle aanbieders en het uitzendgebied kijk je op: Family7.nl/Service/op-tv

De gebeds- een aanbiddingsavonds wordt ook live uitgezonden op de website en het YouTube kanaal van Family7. 
Website: Family7.nl/HelloHeaven
Youtube: Youtube.com/Family7NL

Video met oproep tot gebed

Stephanie van der Horst, directrice van Family7, roept u op in deze video om mee te bidden. 
Link: https://youtu.be/-_C-LhuLnTU

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies