Vriendenweek Groot Nieuws Radio: Een hoopvol geluid

Dankzij de steun van vrienden kunnen de medewerkers van Groot Nieuws Radio elke dag inspirerende radio-uitzendingen maken en zo een hoopvol geluid verspreiden! Dit geluid zorgt voor hoop, bemoediging en verdieping van het geloof.

Tijdens de Vriendenweek – die op zaterdag 4 november start – stellen ze speciaal de vraag om hen hierbij te helpen. Concreet is hun vraag: sluit jij je ook aan bij de Vriendenclub? Daarmee help je hen om het geluid van Groot Nieuws Radio te verspreiden, zodat ze nog meer mensen bereiken met het goede nieuws. Je maakt in de Vriendenweek ook nog eens kans op mooie prijzen. Zo zijn er retro Denver DAB+ radio’s, heerlijke kaaspakketten, maar ook vakanties en kilo’s zalm te winnen.

Presentatoren het land in

Volgende week gaan de presentatoren het land in om het tegen elkaar op te nemen in het Vriendenspel! Een duo van presentatoren kan punten verdienen door opdrachten goed te voltooien, of door nieuwe vrienden of businessclubleden te maken. En daarbij kun jij ook helpen!

In deze plaatsen spelen ze het spel:

Maandag: Drachten, Heerenveen, Steenwijk
Dinsdag: Dalfsen, Zwolle, Kampen, Hattem
Woensdag: Waarde, Goes, Yerseke, Kapelle
Donderdag: Katwijk, Alphen aan den Rijn, Leiden
Vrijdag: Puttershoek, Gorinchem, Hardinxveld, Dordrecht

Zo speel je mee

Het belooft een spannende strijd te worden waar jij als luisteraar aan mee kunt doen! Als jij het duo in je omgeving spot en een foto deelt via de app of op social media met de #grootnieuwsradio, dan help je de presentatoren naar de winst.

Ook als je niet in de buurt woont, kun je meedoen. Zorg dus dat je volgende week aan de radio gekluisterd zit en speel mee.

Klik hier voor meer informatie over het spel

Waarom een Vriendenweek?

Als Groot Nieuws Radio ontvangen we geen subsidie. We zijn dus grotendeels afhankelijk van giften. Voor een gezonde financiële basis hebben we zo’n 20.000 vrienden nodig die maandelijks minimaal € 7,50 bijdragen. Op dit aantal zitten we nog lang niet.

Als jij luistert en nog geen Vriend bent, dan is de Vriendenweek hét moment om dat te gaan regelen! We hebben je steun hard nodig om deze uitzendingen te blijven maken. Je krijgt dank van ons een mooi welkomstcadeau als dank voor je steun! Daarnaast maak je deze week kans op prachtige prijzen. De namen van alle nieuwe vrienden gaan in de vriendenton dus hoe sneller je Vriend wordt, hoe groter de kans dat je een extra prijs krijgt!

Bidden en danken

Wil je mee bidden voor een succesvolle Vriendenweek, waarin we voldoende nieuwe vrienden vinden? We weten ons afhankelijk van God en geloven dat Hij ook hierin voorziet.
Daarnaast zijn we dankbaar voor iedereen die ons werk ondersteunt, op welke manier dan ook. Dank je mee voor deze steun?

Groot Nieuws Radio: www.grootnieuwsradio.nl
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Meer info: Over het spel

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies