Laat je inspireren door Manassa Yousef en Randa Lotfallah uit Egypte

In een omgeving waar vooral moslims wonen is het niet vanzelfsprekend om een kerk te stichten. Ondanks tegenstand vanuit hun omgeving zetten ds. Manassa Yousef en Randa Lotfallah uit Egypte zich met hart en ziel in voor het stichten van nieuwe gemeenten. Deze maand zijn zij op uitnodiging van de GZB in Nederland en willen zij graag hun ervaringen met u delen.

Dit najaar is het bij de GZB opnieuw mogelijk om buitenlandse gasten te ontmoeten en je door hun levens en verhalen te laten inspireren. In november organiseert de zendingsorganisatie maar liefst drie evenementen voor iedereen die zich wil laten raken door ervaringen in de wereldkerk.

Amersfoort

Op woensdagavond 15 november is er een college-tour met ds. Manassa Yousef en Gert-Jan Segers in Amersfoort. Tijdens de avond is er ook ruimte voor interactie met de sprekers, ontmoeting met elkaar en zijn er luistermomenten met Eline Segers.

VITA-vrouwenevent

In Amerongen is op vrijdagavond 17 november het VITA-vrouwenevent, een inspirerende avond uit met vriendinnen. Randa Lotfallah uit Egypte, Nieske Selles en Marja Lichtendonk delen hun getuigenis.

‘Zend mij!’-bijeenkomst

Voor wie zelf nadenkt over zending en de mogelijkheid om uitgezonden te worden, is er op zaterdagmorgen 25 november een ‘Zend mij!’-bijeenkomst in Driebergen.

Deelname

Deelname aan de evenementen is gratis, maar aanmelden is wel verplicht. Dit kan op www.gzb.nl/events

Over de GZB

Het is het verlangen van de GZB om mensen over de hele wereld te bereiken met het Evangelie. We willen werken aan gemeenten waar iedereen welkom is, waar mensen groeien in geloof, waar oog is voor elkaar en voor kwetsbare groepen in de samenleving. Kijk voor meer informatie op www.gzb.nl.

Anteur: Margreet Broeders-van Spronsen
Web: www.gzb.nl
Foto: GZB

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies