Therese Altena werd op latere leeftijd zendeling in Bolivia

In ‘De Wereld Rond’ dit keer een interview met Therese Altena. Samen met haar man Dick zette ze in 1996 een kindertehuis op in Bolivia wat inmiddels dus alweer 27 jaar bestaat. Dick overleed helaas in 2019.

Hoe kwamen Dick en Therese Altena, inmiddels niet meer de jongsten en met prima banen in Nederland, op het idee zich als zendelingen in te zetten voor kansarme kinderen in Bolivia en hoe is het voor Therese om verder te moeten zonder haar wederhelft? Naast het bijzondere verhaal over hun bekering krijg je in deze aflevering antwoord op bovenstaande vragen.

Luister en hoor hoe God altijd trouw voorziet in alles wat we nodig hebben!

Handige link: www.misiontimoteo.nl
Auteur: Gerard Adriaanse

Meer podcasts beluisteren?

‘Podcast ‘De Wereld Rond’ is te vinden in de bekende podcast apps en rechtstreeks via anchor.fm/dewereldrond. Om de veertien dagen staat er vanaf vrijdagmiddag 16:00 uur een nieuwe aflevering klaar.

Over deze podcasts

Gerard Adriaanse: ‘Ik interview uitsluitend zendelingen die Nederlands spreken. Vaak hebben we niet zo’n duidelijk idee hoe het nou precies is om zendeling te zijn. Ik hoop dat het door m’n interviews allemaal wat duidelijker wordt. Tegelijk hoop ik dat de luisteraar door het interview met de zendeling zich meer betrokken voelt bij zending. En het is mijn wens dat het interview hem of haar tegelijkertijd helpt in zijn of haar eigen leven.’

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies