Livestream concert van Joshua Aaron uit Israël bij family7

Family7 verzorgt samen met Return of Hope de livestream van het prachtige concert met Joshua Aaron en Aaron Shust. Deze livestream is hieronder vrijdagavond 17 november om 19:30 uur live te bekijken, en ook op Youtube en op de website van Family7.

Deze avond is heel bijzonder en anders dan normaal vanwege de situatie in het Midden-Oosten en in Israël. De drummer van de band is niet aanwezig omdat hij momenteel dient in het leger in Israël. De samenstelling van de avond is daarom nu samen met Joshua Aaron, Aaron Shust en Yoran Cherniak die met elkaar een prachtige mix van Hebreeuwse en Amerikaanse worship brengen en hun hart delen met ons.

Verbondenheid met Israël

De Return of Hope-tour is een initiatief van Hans Maat en juist in deze spannende tijden wil de organisatie met de concerten hun verbondenheid met Israël tot uitdrukking brengen.
Hans: “De golf van antisemitisme die nu over de wereld gaat, komt rechtstreeks uit de duisternis en is de omgekeerde waarheid. Deze avonden zijn onderdeel van onze missie om Israël te zegenen en naast haar te staan in deze moeilijke tijd. Ons ultieme doel is echter om samen Jezus of Yeshua te zoeken. Wij zien deze tijd ook als eindtijd waarin wij Hem spoedig verwachten. Juist deze prachtige gelovige Joodse mannen kennen van binnenuit Gods beloften voor Israël en verspreiden zelf de liefde van Jezus, ook onder hun Arabische broeders. Zelf zie ik het als de leiding van Gods Heilige Geest dat wij uitgerekend nu, hen ten gehore kunnen brengen.”

Mix van Hebreeuwse en Amerikaanse worship

In het najaar van 2023 brengen we opnieuw Joshua Aaron, een heerlijke muzikant en worshipleider die een unieke mix van Hebreeuwse en Amerikaanse worship brengt. Een jonge bezoeker van de uitverkochte concerten uit 2022 zei: ‘Wow, het is vol van de Heilige Geest, maar weer zo anders. Het is diep en het Oude Testament kwam zo tot leven!’. Een oudere mevrouw zei: ‘Een avond vol van hoop en echt een feest met diepgang!’.

Livestream en tv-uitzending

De livestream wordt vrijdag 17 november live uitgezonden op internet via Youtube en op de website van Family7. De herhaling van het concert wordt op televisie uitgezonden op 16 en 30 december om 20:30 uur bij Family7.

Family7

Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender met programma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil de zender een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren. Sinds 2005 is het dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het doel: Nederland bereiken met het evangelie van Jezus Christus. Ze zenden televisieprogramma’s uit via hun website en op de Nederlandse televisie. Het bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens Family7.

Ook op tv

Joshua Aaron komt met een unieke samenstelling van vrienden die zelf ook zeer bekende zangers en musici zijn in Israël. Joshua Aaron is inmiddels een begrip in Israël, de VS en in Europa. Meer weten? Kijk eens op: www.joshuaaaron.tv

Volg Return of Hope op www.returnofhope.nl of via facebook en instagram

Overweldigende reacties

Voor de reeks concert kwam Joshua Aaron speciaal naar Nederland. Hans Maat: “In 2020 maakte ik kennis met Joshua Aaron en hun muziek raakte mij vanwege de diepgang en de stijl. Zijn hoopvolle teksten en de mix van westerse worship met Joodse elementen vond ik geweldig. Ik had door de Geest de indruk dat ik hen moest uitnodigen in Nederland en dat God dit zou zegenen. En dat heeft Hij zeker gedaan”. Bezoekers waren enorm enthousiast over het concert. Een van de bezoekers zei: “De Here zegene en behoedde je, en dat in de taal van Yeshua, wat willen we nog meer”? Een andere jonge bezoeker zegt: “Ik vond het sowieso heel ritmisch, lekker om mee te dansen. En wat hij zong was heel mooi”.

Return of Hope

De concerten zijn georganiseerd door Return of Hope, een initiatief van Hans Maat. De basis voor deze beweging bestaat uit drie pijlers die samen komen in dit concert: “Onze liefde voor Israël, onze verwachting dat de Here Jezus spoedig zal terugkomen en ons verlangen naar écht discipelschap en meer van Gods Koninkrijk”, zegt Hans Maat.

Eén van de bezoekers reageert op de preek die Hans gaf tijdens het concert: “Dat het nu de eindtijd is, dat de wereld op z’n einde loopt, maar dat je daar niet per sé bang voor hoeft te zijn, maar dat je er nu ook met een reden bent, dat vond ik wel een hele mooie kijk op de toekomst”.

Foto’s: Albert Jan Schol
Auteur: Alfred van der Heide
Web: www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies