Het aantal stemmers op de SGP is opnieuw gegroeid

Woord houden. Dat was ons motto in de campagne. Dat is óók ons motto nu vrijwel alle stemmen zijn geteld. Het aantal stemmers op de SGP is ook dit keer gegroeid van 211.192 naar 212.877. Dat is een resultaat om dankbaar voor te zijn.

Chris Stoffer: Onze dank gaat allereerst en allermeest uit naar God. Hij hield ons staande temidden van de enorme politieke aardverschuiving. We bedanken óók al onze kiezers. Een trouwe achterban van stemmers waar anderen jaloers op zijn.

Woord houden. Dat hangt ten diepste niet van ons af. Daarom gaan we biddend aan de slag.
Aan het werk in het hart van onze democratie. Wetend dat we in alles afhankelijk zijn van Gods zegen. Dank voor uw steun en gebed. Maak hieronder kennis met onze nummer 2 en 3

Nummer 2: Diederik van Dijk

Wat is de meest bijzondere hobby van ons kandidaat-Kamerlid Diederik van Dijk? En welke blunder maakte hij toen hij nog beleidsmedewerker was bij de SGP-fractie? U ziet het in deze laatste aflevering van De Kletspot.

Nummer 3: André Flach

Waar is de politieke interesse van André Flach ontstaan en wat moet de SGP volgens hem blijven doen? U hoort het deze nieuwe aflevering van ‘De Kletspot’.

Web: sgp.nl
Foto: SGP

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies