De Evangelische Hogeschool opent haar deuren voor studiekiezers

De Evangelische Hogeschool opent op donderdagavond 14 december haar deuren voor studiekiezers die geinteresseerd zijn in het EH-Basisjaar en het EH-Traject. Tijdens de infoavond kunnen studiekiezers ervaren hoe het is om student te zijn van de EH.

Met meer informatie over het Basisjaar en het Traject, interessante mini-colleges, rondleiding en een toelichting op de financien. Gedurende deze avond is er alle gelegenheid om in gesprek te gaan met én vragen te stellen aan docenten en studenten van de EH.

EH-Traject

Het Traject is een uitdagende opleiding van vijf maanden (van 30 januari tot juli) voor jongeren die voortijdig stoppen met hun studie of die na een periode van reizen/werken behoefte hebben aan een heroriëntatie op hun toekomst. Het onderwijs van de Evangelische Hogeschool richt zich op geloofstoerusting, persoonlijke ontwikkeling, oriëntatie op cultuur en maatschappij, intellectuele ontwikkeling, studievaardigheden en studie- en beroepskeuze. Studenten die zich vóór 19 januari 2024 aanmelden voor het EH-Traject, ontvangen €25,- korting op hun inschrijfgeld.

Programma infoavond

De infoavond zal plaatsvinden op de locatie van de EH: Drentsestraat 1, 3812 EH Amersfoort. Kijk voor meer informatie en aanmelden ook op agenda
Bezoekers zijn vanaf 18.45 uur welkom. Om 19.00 uur start het (keuze)programma. De avond duurt tot uiterlijk 21.00 uur.

Web: www.eh.nl
Foto: Evangelische Hogeschool

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies