Stille tocht in Den Haag voor de ontvoerde Israëli’s

Donderdag 7 december om 10.30 uur organiseert Christenen voor Israël een stille tocht in Den Haag, om aandacht te vragen voor de gegijzelde Israëli’s die door Hamas vastgehouden worden in Gaza. We roepen u op om ook te komen! Vanuit meerdere plaatsen in Nederland laten we bussen rijden, maar u kunt natuurlijk ook op eigen vervoer komen.

Op donderdag 7 december om 10.30 uur organiseren we een stille tocht in Den Haag, om aandacht te vragen voor de gegijzelde Israëli’s die door Hamas vastgehouden worden in Gaza. We roepen u op om ook te komen!

58 gegijzelde Israëli’s terug in Israël

In de afgelopen dagen zijn 58 mensen die op 7 oktober naar Gaza werden ontvoerd teruggekeerd in Israël. We danken God voor dit positieve nieuws, maar weten tegelijkertijd ook dat er nog ongeveer 200 onschuldige mensen vastzitten in Gaza.

Daarom roepen we u allemaal op om op donderdag 7 december om 10.30 uur mee te lopen met de stille tocht in Den Haag, waarmee we aandacht willen vragen voor de vrijlating van alle ontvoerde Israëli’s.
De tocht voert vanaf Koekamp langs het gebouw van de Tweede Kamer en het gebouw van het Rode Kruis. Het is in deze tijd onze taak als christenen om naast Israël te gaan staan. Daarom hopen we dat velen komen, om zo een krachtig geluid te laten horen en te laten zien dat Israël niet alleen staat.

Praktische informatie:

Datum: donderdag 7 december, tijd: vanaf 10.30 uur.
Startpunt: Koekamp (kruising van de Bezuidenhoutseweg en de Laan van Reagen en Gorbatsjov).
Aanmelden: Vooraf aanmelden is niet nodig.

We hopen dat er op 7 december zo veel mogelijk Israëlvrienden bij elkaar komen, om samen de stille tocht te lopen in Den Haag. Daarom faciliteren we busritten vanuit allerlei delen van het land. Kunt u niet aanwezig zijn? We hopen dan dat u wilt bidden voor een goede, veilige en gezegende tocht.

Locatie: Koekamp, Laan van Reagan en Gorbatsjov, 2596 AA, Den Haag

Stichting Christenen voor Israël

Stichting Christenen voor Israël stelt zich ten doel om christenen in Nederland bewust te maken van de betekenis van het Joodse volk in Gods handelen met deze wereld, Gods liefde voor Zijn volk en Zijn komende koninkrijk. Als Christenen voor Israël doen zij dit door het geven van betrouwbare informatie over land, volk en staat van Israël. Zij roepen christenen op tot solidariteit met Israël en wijzen elke vorm van antisemitisme af. En zij gaan hierbij uit van het gezag en de betrouwbaarheid van de Bijbel als Gods Woord. Zij steunen Israël metterdaad en zijn werkzaam in Nederlandse kerken en gemeenten.

Web: www.cvi.nl
Beeld: Videostill YouTube
Auteur: Christenen voor Israël
Actie: www.cvi.nl/brengzeterug

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies