Nieuwe website helpt online zoekers naar zingeving

Jesus.net heeft een nieuwe website gelanceerd: Wiebenik.nu. Gebaseerd op het werk van spreker, auteur en consultant Arie de Rover, helpt deze website online zoekers naar zingeving bij het beantwoorden van de vraag: ‘Wie ben ik nu?’ 

‘Wie ben ik nu eigenlijk en waar identificeer ik me mee? Wat blijft er van mij over als alle uiterlijkheden en statussymbolen om mij heen wegvallen?’ Waar kun je met dit soort grote vragen nu terecht? Jesus.net wil mensen online een plek bieden waar ze op zoek kunnen gaan naar hun eigen antwoorden. 

Verschillende onderdelen

Op deze nieuwe website kunnen bezoekers met veel verschillende aspecten rond identiteit aan de slag: 

> Zo is er een laagdrempelige quiz over identiteit om op een toegankelijke manier voor het eerst je identiteit te belichten. Klik hier.

> Daarnaast kunnen bezoekers zich aanmelden voor de Audio E-Mailserie ‘Een liefdevolle trap… …onder je identiteit!’ In vijf podcasts, die per mail verschijnen, neemt Arie de luisteraars mee in het proces van het vinden van een gezonde en evenwichtige identiteit. Klik hier

> Ook is er een leesplan geschreven, waarmee bezoekers alvast – met de Bijbel in de hand – het thema van Identiteit kunnen onderzoeken. Klik hier.

> En voor wie zelf echt aan de slag wil met zijn of haar identiteit is er een cursus ‘Identiteit’ ontwikkeld. Klik hier. Voor elke deelnemer staat een e-coach klaar om ze verder op weg te helpen in hun eigen zoektocht. 

> Daarnaast bevat de website een aantal artikelen die de verschillende aspecten van identiteit benadrukken. Kik hier.  

Leven na de genadeklap

Alle inhoud van WiebenIk.nu is geïnspireerd op het boek ‘Leven na de genadeklap’ van spreker, auteur en consultant Arie de Rover. Klik hier. De website geeft niet alleen tools die zoekers verder kunnen helpen in de zoektocht naar zichzelf, maar juist ook de mogelijkheid voor een journey om zo op verschillende niveaus in te stappen of vervolgstappen te nemen. 

Samenvatting

De website WiebenIk.nu is nu online. Het geheel is gebaseerd op het boek ‘Leven na de Genadeklap’ van spreker en auteur Arie de Rover. Bezoekers van de website kunnen op verschillende manieren kennis maken met het thema ‘identiteit’, maar ook de verdieping zoeken. 

Over Jesus.net

Jesus.net is een wereldwijde christelijke organisatie met hun hoofdkantoor in Rotterdam en regionale kantoren in Azië, Zuid-Amerika en de VS. Het is de droom van Jesus.net om elke persoon vrije toegang tot het Evangelie te geven om zo God te leren kennen, te groeien in een persoonlijke relatie met Jezus Christus en hun geloof makkelijk te leren delen. Kijk ook op weare.jesus.net

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies