Michael W. Smith opnieuw naar Nederland

De meeste artiesten houden na een lange carrière alleen de meest toegewijde fans over. Bij populaire artiesten is die groep groter. En dan zijn er de uitzonderlijke artiesten waar geen maat op lijkt te staan. Michael W. Smith behoort zonder twijfel tot die laatste categorie.

Na een decennialange muzikale loopbaan vult hij stadions en is hij onverminderd actief met nieuwe muziek. En er zijn weinig landen waar het publiek zo enthousiast met hem meeleefde als in Nederland. Het is dan ook logisch dat Michael W. Smith in juni graag naar Nederland terugkeert voor twee concerten (in Rotterdam en Drachten) in zijn gloednieuwe ‘Forever’ tour!

Vier decennia

Met de ‘Forever’ tour viert Michael W. Smith vier decennia als solo artiest. Wat begon in 1983 met evergreens als ‘Friends’ en ‘Great Is The Lord’ werd een rijk gevuld repertoire met rond de eeuwwisseling ook veel aanbiddingsliederen. Zeg je ‘Michael W. Smith’ dan denkt de een aan de pop-artiest die herkenbare situaties bezingt zoals de beste pop-artiesten. De ander denkt aan een gepassioneerde en sympathieke aanbiddingsleider die met zijn ‘Worship’ albums liederen als ‘Above All’, ‘Step By Step’ en ‘Waymaker’ verder bracht dan ooit tevoren.

Wereldtournee

In 2024 begint Smith aan zijn wereldtournee onder de noemer ‘Forever’; een verwijzing naar zijn recente ‘Worship Forever’ album, maar ook een statement over de tijdloze muziek die keer op keer verwijst naar een eeuwige God. Tijdens deze avonden neemt Michael je mee langs zijn hele loopbaan. Van de vroegste tot de meest recente liederen en zowel zijn pop- als worship-repertoire. En na het succes van zijn eerdere bezoeken kan The Choir Company natuurlijk niet ontbreken. Het projectkoor zal Smith, naast zijn volledige band, begeleiden op het podium.

Rotterdam en Drachten

Tijdens deze tour keert Michael W. Smith terug naar de RTM Stage in Rotterdam (16 juni) en maakt hij voor het eerst zijn opwachting in Bethel Drachten (18 juni).

Tickets: www.eventsforchrist.nl
Tekst: EventsforChrist.nl
Foto: Foff-fotografie – Tobias Huizing

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies