Recordopbrengst actie De Kleine Belties voor Wycliffe Bijbelvertalers

Sietse en Ellis Hakkers, eigenaren van Vakantiepark De Kleine Belties in Hardenberg, overhandigden afgelopen week een cheque van 8.500 euro aan Wycliffe Bijbelvertalers. In dit jubileumjaar waarin op het park het 75-jarig bestaan werd gevierd, telden zij de hoogste opbrengst van haar jaarlijkse goededoelenactie.

“We zijn ontzettend dankbaar voor alle giften en alle gasten die mee hebben gedaan. Het is hartverwarmend dat we op deze manier ons jubileum konden vieren en samen een recordbedrag konden geven om Gods Woord ook weer uit te delen”, zeggen Sietse en Ellis. “Het was onze wens om naast het maken van ons jubileumboek en andere feestelijkheden ons in te zetten voor Gods Koninkrijk.

Het allerbelangrijkste boek

Dat is heel goed gelukt. We kozen voor Wycliffe Bijbelvertalers, omdat zij vertalingen maken van de Bijbel, voor ons het allerbelangrijkste boek. Het is mooi om bij te dragen om de Bijbel beschikbaar te maken voor mensen die nog geen Bijbel hebben.”

Bijbelboeken in verschillende talen in Congo

De Kleine Belties haalde in één seizoen 8.500 euro op met verschillende (verkoop)acties en collectes. De opbrengst is bestemd voor de druk van Bijbelboeken in verschillende talen in Congo. Een plek waar het hard nodig is. “De situatie in Congo is heftig door geweld en oorlogen. Er ontstaan onveilige situaties, ook voor Bijbelvertaalteams”, vertelt Marieke Daudey, relatiebeheerder bij Wycliffe Bijbelvertalers. “We zijn ontzettend dankbaar dat zoveel gasten op deze manier hebben bijgedragen aan het Bijbelvertaalwerk. Door het beschikbaar maken van de Bijbel ontvangen mensen troost en houvast.”

Auteur: Marieke Daudey / Wycliffe Bijbelvertalers
web: www.wycliffe.nl
Informatie: www.kleinebelties.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies