Het Goede Nieuws verspreiden met Kerst

Op zoek naar evangelisatie materiaal voor Kerst? Wil je het Goede Nieuws verspreiden? Neem dan een kijkje in de webshop erismeer.nl Dit jaar is er een nieuwe miniboekje verschenen in de serie leven.nu: Goed Nieuws. Een foldertje van 16 pagina’s met het evangelie in een notendop. Geschikt om uit te delen op straat rond de kerstdagen of tijdens een kerkdienst. Ook handig om samen met kerstkaarten te versturen of te gebruiken in een kerstpakket. Een mooie manier om het goede nieuws door te geven!

Alle andere miniboekjes zijn ook nog verkrijgbaar. Handzame foldertjes (7,4 x 10,5 cm) met korte teksten, vragen en weetjes over Kerst. Op de site kunt u alle pagina’s van de miniboekjes doorbladeren. Leverbaar in grote aantallen, zie de staffel met kortingen op de site. Een overzicht van alle kerstuitgave van leven.nu. Elk boekje heeft een eigen thema. > bekijk

Gods licht schijnt in ons hart

Dit jaar zijn er ook kerstkaarten, posters, minikaartjes, roll-upbanners en boekenleggers met een nieuw thema: Gods licht schijnt in ons hart. > meer

Goed Nieuws

Vorig jaar hebben we een serie producten uitgegeven rond het thema GOED NIEUWS. Die zijn allemaal nog verkrijgbaar. > bekijk

Andere vormen kerstkaarten

Drie speciale kerstkaarten voor kinderen in de vorm van een ster of een cadeau, met op de achterzijde een rebus of puzzel. > meer

Luikjeskaart met 24 vragen en weetjes over Kerst

Deze kaart (21×10 cm) heeft 24 luikjes waarop vragen over Kerst staan. Bij het openen van de luikjes zijn de antwoorden te lezen. > meer

Kerstpakketje voor kinderen

Pakketje voor Kerst: lezen, kleuren en knutselen. Voor de basisschoolleeftijd. Het pakket is verpakt in een gripzakje dat keer op keer gebruikt kan worden. Samenstelling: Doeboekje, luikjeskaart, miniboekje, sterkaarten, geschenkkaart, magneetkaartje en boekenleggers. Alle onderdelen zijn ook los verkrijgbaar. Het is dus ook mogelijk om zelf een kerstpakketje samen te stellen. > meer

Kerstgeschenkboekje

Gebonden boekje met 64 pagina’s in A6-formaat (10,5 x 14,8 cm). Hardcover en volledig in kleur. Een geschenkboekje met veel inhoud. De bekende gedeelten uit de Bijbel staan afgedrukt: de aankondiging, de geboorte van Christus, de herders, de wijzen, Simeon en Anna. De verschillende thema’s uit eerdere kerstuitgaven van leven.nu zijn verwerkt in het boekje en aangevuld met bijpassende teksten uit de Bijbel. > meer

16 verschillende thema’s rond Kerst

Er zijn ansichtkaarten, dubbele kaarten, minikaartjes, posters, boekenleggers en roll-upbanners verkrijgbaar van 16 verschillende thema’s rond Kerst. Neem een
kijkje in de webshop voor alle informatie en prijzen. > meer

NIEUW: Bemoedigingskaartjes

Er zijn 10 verschillende bemoedigingskaartjes met bijbelteksten verkrijgbaar. Op de achterzijde staan bemoedigende uitspraken. Stevige kaartjes van sulfaatkarton met ronde hoeken. Formaat: 7,5 x 10,5 cm. Makkelijk te bewaren en mee te nemen.
> Bekijk hier alle kaartjes

Website: www.erismeer.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies