Kerst met Upstream: Kerstvoorstelling De Coupé

Zin om deze Kerst te genieten van meeslepend muzikaal theater? De Kerstshows van Upstream trekken elk jaar meer dan 10.000 unieke bezoekers en dat is niet voor niks! Ook dit jaar pakt Upstream weer flink uit, met het theaterstuk De Coupé. Met daarin o.a. musicalster Jonathan Vroege (bekend van hoofdrollen in The Lion King, Aladdin en Grease), mediamaker Ben Ketting, en zangeres Sera Noa.

De Kerstshows van Upstream zijn gratis toegankelijk en zeer aansprekend voor iedereen, gelovig of niet. Neem dus zeker niet alleen je gezin of gelovige vrienden mee, maar nodig gerust ook niet-gelovige collega’s, vrienden en buren uit!

Kinderen

Voor de kinderen tot 10 jaar is er tijdens de middagvoorstellingen een prachtige kindermusical. Voor de allerkleinsten (tot 2,5 jaar) is er liefdevolle oppas.

Over De Coupé

Wat zou jij doen als je een uitnodiging krijgt om op een trein te stappen met een onbekende eindbestemming? In De Coupé overkomt dit een groep reizigers. Ze hebben allemaal een bijzondere uitnodiging ontvangen voor een bijzondere treinreis naar een groots evenement dat hun leven op zijn kop zal zetten.

De verwachtingen van de 7 reizigers zijn hooggespannen, terwijl onderweg de gebeurtenissen over elkaar heen buitelen.

Kerstvoorstelling De Coupé

19:30 uur – 15/12 Apeldoorn, Gebouw 055
15:00 uur – 16/12 Apeldoorn, Gebouw 055
19:30 uur – 16/12 Apeldoorn, Gebouw 055
15:00 uur – 17/12 Apeldoorn, Gebouw 055
19:30 uur – 17/12 Apeldoorn, Gebouw 055
19:30 uur – 22/12 Apeldoorn, Gebouw 055
15:00 uur – 23/12 Apeldoorn, Gebouw 055
19:30 uur – 23/12 Apeldoorn, Gebouw 055
15:00 uur – 24/12 Apeldoorn, Gebouw 055
19:30 uur – 24/12 Apeldoorn, Gebouw 055

Bestel je ticket via: www.truetickets.nl

Stichting Upstream

Upstream is ontstaan vanuit het verlangen om naast mensen te gaan staan in de uitdagingen en vragen van het leven, omdat we hebben ontdekt dat de Bijbel een leidraad is die antwoorden, structuur en hoop biedt. Bij Upstream vertrekken we daarom altijd vanuit een thema dat relevant is voor jouw leven.

Hoe sta jij in het leven?

Heb je alles op de rit of is het leven een flinke uitdaging voor je? In het algemeen is de Westerse wereld op bijna alle maatstaven welvarender dan ooit. Tegelijkertijd blijft het leven voor de meeste mensen vol obstakels. Denk bijvoorbeeld aan relaties die stroef lopen. Werkloosheid. Banen zonder betekenis. Gescheiden gezinnen en families. Stress, spanning en ziekte. Deze realiteit van het leven en in onze levens was de aanleiding voor Upstream…

Een leidraad voor het leven

Upstream is ontstaan vanuit het verlangen om naast mensen te gaan staan in de uitdagingen en vragen van het leven, omdat we hebben ontdekt dat de Bijbel een leidraad is die antwoorden, structuur en hoop biedt. Bij Upstream vertrekken we daarom altijd vanuit een thema dat relevant is voor jouw leven.

Meer over Upstream: www.upstream.cafe
Over de Basis: www.basis.cc

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies