Top 1008 van start bij Groot Nieuws Radio

Groot Nieuws Radio is vanmorgen om 06:00 uur begonnen met het uitzenden van de Top 1008. Luisteraars konden de afgelopen periode doorgeven welke muziek in de soundtrack van hun geloof staat. Daaruit is de lijst ontstaan met beste christelijke liederen die de zender tot en met oudejaarsdag uitzendt. Naast de muziek, ligt de focus ook op de waarde van christelijke muziek voor het geloofsleven.

Opening door Michael W. Smith

De Top 1008 werd geopend door de Amerikaanse artiest Michael W. Smith. In zijn opening benadrukt hij het belang van christelijke muziek: “We kennen allemaal de kracht van christelijke muziek. We hebben gezien hoe het levens van mensen over de hele wereld veranderde. Ook mijn leven behoort tot die verhalen, lang geleden. Ik doe vandaag wat ik doe dankzij die ervaring.”

Je kunt de lijst vanaf nu bekijken via Top1008.nl. Op oudejaarsavond maken we ook de dertig hoogste noteringen bekend. De Top 1008 hoor je tot en met 31 december elke dag tussen 06.00 en 19.00 uur, met uitzondering van 23 december, zondag 24 december en beide kerstdagen. Groot Nieuws Radio is te beluisteren via DAB+, de Groot Nieuws Radio app en de website.

Over Groot Nieuws Radio

Groot Nieuws Radio is een christelijk radiostation dat uitzendt via DAB+, internet en interactieve tv. Elke dag worden bemoedigende en opbouwende radioprogramma’s en christelijke muziek uitgezonden. Met de programma’s vervult Groot Nieuws Radio haar missie: christenen dienen met het evangelie van Jezus Christus om hen houvast te bieden in geloof en uit te dagen zich in te zetten voor gezin, kerk en samenleving. Groot Nieuws Radio wil luisteraars prikkelen om – kritisch – na te denken over actuele thema’s en bijdragen aan het vergroten van eenheid onder christenen in Nederland.

Auteur: Maurits Reijnoudt
Web: www.grootnieuwsradio.nl
Beeld: Henk-Jan Oudenampsen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies