Het team van christelijknieuws.nl wenst u fijne feestdagen

De medewerkers van christelijknieuws.nl wensen u mooie kerstdagen en Gods zegen voor 2024. Kerst, familie, warmte, samenzijn, liefde… De wens van vrede op aarde. Een verlangen dat in deze tijd van onrust en oorlogen zo tegen het einde van het jaar door mensen wereldwijd wordt gevierd.

Voor de medewerkers van christelijknieuws.nl is het kerstfeest niet een religieuze instelling of politieke keuze, en ook niet een bepaalde maaltijd of manier van feestvieren. Nee. Vrede en kerst, dat is een Persoon. Een Mens. Die ene Mens. God die mens werd. De mens met de naam Jezus. Kerst is een Persoon. Vrede is een Persoon. Als je die Persoon kent, dan ken je de vrede.

Relatie met God

Hij wordt de Vredevorst genoemd. Een Vorst die vlakbij ons is. Niet verder dan een stal. Om alle afstand weg te nemen. En als we in Hem geloven en ons leven aan Hem geven door onze zonden aan Hem te belijden, zijn we opgenomen in de familie van God, dan vinden we vrede, warmte, samenzijn en liefde. In relatie met God. God met ons. Kerst. Ook in 2024.

Tot slot

We zijn dankbaar voor de enorme inzet van de volgende vrijwilligers die het afgelopen jaar cartoons, columns of artikelen schreven: Willem van Leiden, Lars Krüger, Emke de Jager, Frans Brouwer, Sybe de Vos, Gert Oudenampsen, Arjan van den Noort, Gerard Adriaanse en Rosanne de Boer.

Mooie feestdagen en Gods zegen voor 2024 toegewenst!

Henk-Jan Oudenampsen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies