Chris Tomlin geeft in mei een concert in Ahoy Arena Rotterdam

Op de drempel van 2024 kunnen we al een primeur bekend maken: niemand minder dan Chris Tomlin komt naar Nederland! De aanbiddingsleider is bekend door wereldwijd gezongen liedjes als ‘How Great Is Our God’ (‘De Koning In Zijn Pracht’, Opwekking 661), ‘Forever’ (‘Voor Eeuwig’, Opwekking 620) en recent ‘Holy Forever’ (‘Voor Altijd Heilig’, Opwekking 876). Chris neemt zijn volledige band mee voor een avondvullend aanbiddingsconcert als onderdeel van zijn ‘Holy Forever’ world tour in de Ahoy Arena in Rotterdam op 28 mei!

De kaarten voor deze avond gaan op 8 januari in de verkoop op onze website. We verwachten dat dit heel snel zal gaan; wees er dus tijdig bij! We adviseren ook om voorzichtig te zijn bij aanbiedingen van doorverkoop-ticketbureau’s. U betaalt hier meestal buitensporig meer dan nodig.

Bekende naam

Je komt zijn naam regelmatig tegen als je aanbiddingsmuziek van de afgelopen 25 jaar op een rij zet. Maar het is zijn manier van aanbidding leiden die hem al die jaren zo bekend en geliefd heeft gemaakt bij zo’n groot publiek. Chris Tomlin, de sympathieke Amerikaan met een lange lijst bekende liederen achter zijn naam, komt in 2024 naar Nederland voor zijn allereerste avondvullende aanbiddingsconcert. Groot Nieuws Radio presenteert Chris Tomlin, met zijn ‘Holy Forever’ world tour met volledige band, op 28 mei in de Ahoy Arena in Rotterdam.

Nederland heeft al veel aanbiddingsleiders uit de hele wereld verwelkomd, maar Chris Tomlin stond slechts 1 jaar eerder op de Hollandse podia; in 2007, op de EO Jongerendag en het Flevo Festival. Sindsdien is de Amerikaan, begonnen bij de Passion studentenbeweging, nog verder uitgegroeid tot een van de bekendste en geliefde aanbiddingsleiders ter wereld.

Uitnodigende stijl

Met zijn ontspannen aanpak en uitnodigende stijl neemt hij je als vanzelf mee in het lied en de aanbidding. En dat heeft haar vruchten afgeworpen. Sla een liedbundel open, stap een kerk binnen, luister naar de Top 1008 van Groot Nieuws Radio of zing mee bij een aanbiddingsavond en je weet: er komt waarschijnlijk een lied langs waar Chris Tomlin een bijdrage aan heeft geleverd.

De aanbiddingsleider heeft niet alleen veel liedjes zelf geschreven, maar heeft ook tientallen moderne standaarden bekend helpen maken. ‘God of this City’, How Great Is Our God’, ‘Forever’, ‘Good Good Father’, ‘Our God’, ‘Indescribable’, ‘Is He Worthy?’ en recent nog ‘Holy Forever’; de lijst lijkt eindeloos. Met ‘Amazing Grace (My Chains Are Gone)’ voegde Chris zelfs een niet eerder gebruikt couplet toe aan de eeuwenoude hymn. Of de liedjes nu gloednieuw of ouder zijn; een avond waarop Chris Tomlin met zijn band aanbidding leiden is een avond die je niet wilt missen!

Sinds 2007 werd de vraag regelmatig gesteld; wanneer komt Chris Tomlin naar Nederland? Het wachten is eindelijk voorbij. Op 28 mei staan Chris Tomlin en zijn volledige band in de Ahoy Arena in Rotterdam. Het is onderdeel van de ‘Holy Forever’ tour die Tomlin maakt. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.eventsforchrist.nl en gaan op 8 januari in de verkoop. Mis het niet!

Wanneer: dinsdag 28 mei 2024 – 19.00 uur
Waar: Rotterdam, Ahoy Arena
Web: Tickets via Events for Christ
Beeld: Videostill Youtube

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies