CAMA Zending zoekt jongeren voor groepsreizen met een missie

ENVISION is het jongerenprogramma van CAMA Zending voor korte-termijn uitzendingen en missiereizen voor jongerengroepen. Momenteel zijn zo’n twaalf jongerengroepen in voorbereiding voor een reis en daarnaast zijn er meerdere jongeren die individueel op missiereis gaan.

De vraag naar jongerengroepen voor een korte missiereis is groot en voor meerdere bestemmingen worden voor komende zomer nog jongeren gezocht die een week van hun vakantie willen geven om anderen te helpen en Jezus zichtbaar willen maken waar Hij niet of nauwelijks gezien wordt. Van de stranden van Barcelona tot de binnenlanden van Tsjechië en van vluchtelingencentra in Italië tot de jungle van Suriname. Een missiereis is een geweldige manier om bij te dragen aan Gods wereldwijde missie, interculturele ervaring op te doen en de lokale gemeenschap op een zinvolle manier te dienen. Voor deelnemende jongeren vaak een levens veranderende ervaring.

Groepen van 5 tot 25 deelnemers

Concreet worden voor komende zomer en najaar nog jongeren(groepen) gezocht voor Tsjechië, Spanje, Suriname en Italië. De groepen kunnen variëren van 5 tot 25 deelnemers, de leeftijden die gevraagd worden zijn in de meeste gevallen 15+, soms 16+ of 18+. De activiteiten die de groepen gaan ondernemen lopen uiteen: vluchtelingenwerk, strandevangelisatie, een zomerkamp voor kinderen, sport- en spelactiviteiten, evangelisatie doormiddel van kunst en creatief, klusactiviteiten, hulp aan daklozen, het organiseren van een vakantiebijbelweek etc.  

Elke missiereis is maatwerk

Bij CAMA ENVISION is elke missiereis maatwerk en het niet alleen om de reis zelf. Samen met de groep wordt een traject gestart en de juiste hulp geboden bij de voorbereidingen. Er wordt contact gelegd met de juiste mensen ter plekken en begeleiding op maat geboden. In overleg wordt het inhoudelijke programma samengesteld en worden de missie en doelen geformuleerd. Ook wordt training en begeleiding geboden, onder andere op het gebied van zending en missie en omgaan met cultuurverschillen. 

Aanmelden

Jouw groep aanmelden om de uitdaging aan te gaan en komende zomer of najaar met jouw  jongerengroep of vriendengroep bij te dragen aan Gods missie voor deze wereld en door Jezus zichtbaar te maken op een van de genoemde bestemmingen? Of eerst nog wat meer informatie nodig? Kijk op www.camazending.nl/envision of stuur een email naar hans@camazending.nlom de mogelijkheden voor jouw jongerengroep te bespreken. 

Gratis boekje

CAMA Zending bracht eerder het boekje ‘Gods plan en jouw leven’ uit. Het e-book is gratis verkrijgbaar via www.camazending.nl/ebook.    

Auteur: Hans Borghuis
Web: www.camazending.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies