Eline gaat door met extra concerten in de tour: Levenswoorden

Met haar nieuwe album ‘Levenswoorden’ bracht ELINE het afgelopen jaar in haar eigen woorden “een ode aan de kwetsbaarheid”. De concerten waarin ze die liedjes liet horen, werden bijzondere, intieme avonden met warme reacties. Zo warm, dat ze een vervolg krijgen. ELINE vervolgt de ‘Levenswoorden’ tour in maart en april 2024 met 7 extra concerten.

“We kregen zulke mooie reacties op de eerste ‘Levenswoorden’ concerten” vertelt Eline. “Niet alleen op de inhoud van de liedjes, maar ook op de opzet van de avonden. De muziek en teksten komen dankzij de intieme opzet heel direct binnen en we merkten dat het mensen echt raakte. Met de komende concerten gaan we dan ook graag op die voet verder.”

Een intieme sfeer

Tijdens de avonden zal ELINE bescheiden begeleid worden door toetsen en gitaar en krijgt ze weer vocale ondersteuning van een aantal gast. Het zorgt voor een intieme sfeer als in een klein theater. “Ik kijk er naar uit om de mensen weer dichtbij te kunnen zien en tot ze te zingen alsof ik bij ze in de kamer sta” zegt Eline. “Deze kwetsbare liedjes zoals ‘Je Mag Ook Verliezen’ en ‘In De Verte Huilt Een Kind’ lenen zich daar bij uitstek voor!” Rondom de liedjes deelt ELINE ook verhalen. Uit haar eigen leven, maar ook verhalen waar ze mee geconfronteerd werd die tot de nieuwe muziek hebben geleid.

Breekbare stap

ELINE werd bekend dankzij liederen als ‘Jezus Overwinnaar’, ‘Abba’ en ‘Door en Door Goed’. Een paar jaar geleden volgde haar debuut cd ‘Terug Naar Eden’. Met het vervolg ‘Levenswoorden’ zette ELINE de breekbare stap om te zingen over rauwe moeilijkheden en worstelingen die je kunt doormaken in het leven. Het werden eerlijke nummers om luisteraars te troosten, te bemoedigen en soms misschien woorden te geven aan hun gevoelens. Woorden uit het leven gegrepen en woorden van leven van Jezus de Levengever: Levenswoorden.

Eline – De Levenswoorden Tour

vrijdag 8 maart 2024 – 20.00 – Amersfoort
ICOONtheater, Leeghwater 1-3, 3825 MR

vrijdag 22 maart 2024 – 20.00 – Zwolle
Odeon Theater, Blijmarkt 25, 8011 ND

zaterdag 23 maart 2024 – 20.00 – Alphen aan den Rijn
Theater Castellum, Rijnplein 1-3, 2405 DB

vrijdag 5 april 2024 – 20.00 – Tiel
Theater Agnietenhof, Sint Agnietenstraat 2, 4001 NB

zaterdag 6 april 2024 – 20.00 – Ridderkerk
Theater het Plein, Koningsplein 2, 2981 EA

donderdag 18 april 2024 – 20.00 – Goes
Theater de Mythe, Bleekveld 1, 4461 DD

vrijdag 19 april 2024 – 20.00 – Winschoten
Immanuel, Venne 132, 9671 EW

Web: www.eventsforchrist.nl
Auteur: Redactie christelijknieuws
Foto: Tobias Huizing
Instagram: instagram.com/eline.music
Facebook: facebook.com/elinebakkermusic
Website: elinemusic.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies