Open dag Driestar hogeschool Gouda

Benieuwd of juf of meester iets voor jou is? Of wil je graag als pedagoog met jongeren aan de slag? Kom dan langs op de open dag van Driestar hogeschool op zaterdag 10 februari! Tijdens deze dag leer je alles over de prachtige beroepen in onderwijs en opvoeding en ontdek je wat er bij jou past.

Geniet van de fijne sfeer, ga in gesprek met studenten en docenten en voel je welkom in het gezellige Gouda. Ben jij er ook bij? Meld je vandaag nog aan via www.driestar-hogeschool.nl/open-dag

Voorlichtingen

Voorlichtingen over alle opleidingen van Driestar hogeschool, inkijkjes in de vakken die gegeven worden, een speciale workshop voor mannen, zang, oefenen voor de taaltoets en niet te vergeten een gratis lunch. Zomaar een kleine impressie van de plannen voor de open dag. Wil je leraar worden of overweeg je een opleiding pedagogiek? En lijkt studeren in Gouda je wel wat? Welkom op onze open dag!

Wat is er te doen op de open dag?

Je ontmoet studenten die je alles kunnen vertellen over hun studie-ervaring bij Driestar hogeschool, de stages en wat je verder nog wilt weten om een goede keuze te kunnen maken. Er zijn voorlichtingen van de opleiding van jouw keuze en je volgt een college.

Keuzegids 2024

Je proeft en ervaart de sfeer in het gebouw aan de Burgemeester Jamessingel en krijgt zo een indruk van hoe een studietijd bij ons er voor jou uit zou kunnen zien. En heb je veel vragen? Ook de studieleiders en docenten staan voor je klaar om al je vragen persoonlijk te beantwoorden.

Pabo (voltijd en deeltijd/duaal)

Ga jij graag om met kinderen en wil je richting geven aan hun toekomst? Denk je na over een baan in het onderwijs én wil je een prachtig beroep? We informeren je graag over onze studieroutes en wat er nu zo bijzonder is aan onze pabo. Is een nieuwe baan in het onderwijs iets voor jou? Een open dag is dan een uitstekende gelegenheid om te kijken of het beroep van leraar bij jou past. Je kunt dan denken aan de lerarenopleiding voor het voortgezet onderwijs, of de pabo in deeltijd of duaal. Docenten en studenten vertellen je graag hun ervaringen en informeren je over de opleidingen.

Lerarenopleidingen voorgezet onderwijs (deeltijd)

Driestar hogeschool biedt de volgende deeltijdopleidingen voor leraar voorgezet onderwijs: Duits, Economie, Engels, Geschiedenis, Nederlands, Wiskunde en Godsdienst. Wil je de duale route doen? Laat je dan informeren over de route Opleiden in de school (OidS). Welkom voor een gesprek of het voorlichtingsmoment.

AD-opleiding Pedagogisch Educatief Professional (AD-PEP)

Verder studeren op niveau 5? De opleiding AD-opleiding Pedagogisch Educatief Professional (AD-PEP) is een niveau 5-opleiding voor werken in het onderwijs en de jeugdzorg. De studie is bedoeld voor mbo’ers met een opleiding op het gebied van Maatschappelijke Zorg, Pedagogisch Werk of Sociaal Werk. De opleiding duurt twee jaar en studenten gaan één dag per week naar school. Een groot deel van de opleiding voeren ze uit op hun werkplek. De toekomstige pedagogisch educatief professionals gaan dus veel leren in de praktijk!

Pedagogiek

Wees welkom op de voorlichting van de opleiding Pedagogiek en ga in gesprek met een docent hbo-pedagogiek en studenten om te kijken of deze opleiding bij jou past.

Over Driestar hogeschool

Driestar hogeschool is de leukste hogeschool van Gouda en leidt – al sinds 1944 – leraren en pedagogen op die met hart en ziel een bijdrage leveren aan christelijk onderwijs en jeugdzorg.

Auteur en beeld: Driestar hogeschool Gouda
Web: www.driestar-hogeschool.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies