Sprekers Pinksterconferentie Opwekking 2024 bekend

Vandaag maakt Stichting Opwekking de sprekers van het volwassenprogramma van de Pinksterconferentie 2024 bekend. ’Dichterbij’ is het thema dat de sprekers in diverse livesamenkomsten uitwerken. De Pinksterconferentie vindt plaats in het pinksterweekend, van vrijdag 17 tot en met maandag 20 mei, op het evenemententerrein van Walibi Holland.

Sprekers

Er is een gevarieerd sprekersaanbod uit de breedte van de kerk. Vrijdagavond opent Ds. Chris van Zwol de conferentie. Pete Greig (UK) spreekt op zaterdagmorgen, en in de middag staat er een seminar over de Heilige Geest op het programma, geleid door William Boné. Op zaterdagavond wordt de aanbidding geleid door de Youth. Opwekking band en zijn sprekers Godwin Arhin en Gertrude Boon. Ruben Flach spreekt op pinksterzondagmorgen, en dan is er tevens het heilig avondmaal. In de samenkomst van zondagavond spreekt Jirska Alberts, en leiden Jirska Alberts en Ruben Flach de gebedsavond. Als laatste spreker geeft Henk Stoorvogel acte de presence, op maandagmorgen.

Andere programmaonderdelen

Naast deze samenkomsten is er een afwisselend programma samengesteld met onder andere een gebedsconcert van Joke Buis en band, Open Heaven Worship o.l.v. Julian Goedhart en op zaterdagmiddag een aanbiddingsconcert met de Opwekkingband waarin de livevideo’s van de nieuwe serie Opwekkingsliederen worden opgenomen. De jaarlijkse Sing-in voor jong en oud die tienduizenden bezoekers trekt, vindt plaats op zondagmiddag en staat onder leiding van Reni en Elisa Krijgsman & Band. De conferentie wordt afgesloten met het afscheidsconcert van InSalvation & Friends. Ook zijn er het hele weekend door seminars over actuele thema’s als huwelijk en gezin, geloofsopvoeding, zending en evangelisatie, leven als christen en leiderschap.

Eigen programma’s jongeren

Kinderen, tieners en jongeren kunnen hun eigen programma’s volgen, afgestemd op hun leeftijd, en dat geldt ook voor de bezoekers van de Bijzondere Mensen Tent.
Het uitgebreide programmaoverzicht voor alle leeftijdsgroepen komt in april beschikbaar op www.ikganaaropwekking.nl.

Walibi

De 54ste Pinksterconferentie vindt plaats van 17 t/m 20 mei, op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Kampeerders en daggasten kunnen zich aanmelden via www.ikganaaropwekking.nl.

Meer: www.opwekking.nl
Auteur: Maartje Dekens
Beeld: © Henk-Jan Oudenampsen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies