Muzikaal gezin heeft ruim een half miljoen volgers op YouTube

Vader Brackin Kirkland is een multi-instrumentalist, componist en geluidstechnicus die gedreven is om anderen over Christus te vertellen door middel van persoonlijke verhalen en bijbelse vertellingen met prachtige muziek. Moeder Lindsay – moeder van 7 kinderen – heeft een unieke stem en zingt vol overtuiging over haar Heiland. Onder de naam ‘Sounds Like Reign’ zijn ze als gezin bijzonder succesvol op YouTube en Facebook. Bekijk de video’s hieronder.

Bekijk hier de opname van Blessed Assurance, deze is meer dan 13 miljoen keer bekeken op Youtube:

De muziek van Sounds Like Reign kan worden omschreven als een muzikale kennismaking met het geloof in God. Mooie opnames en duidelijke songteksten karakteriseren de originele muziek en inspireren om zich te richten op onze Schepper en te wandelen in het licht van Zijn zoon de Heere Jezus.

Vlogkanaal

Naast hun muziekkanaal hebben ze ook een vlogkanaal op YouTube onder de naam Tiny Notes From Home waarin ze wekelijks openhartig vertellen over hun activiteiten als familie:

Mooi is ook dat alle muziek van deze familie gratis is te verkrijgen (downloaden) via hun website, zie hieronder.

Vader Brackin Kirkland in ziekenhuis

Maar niet alles gaat goed. Eind 2023 is vader Brackin Kirkland opgenomen in het ziekenhuis. Hoe kun je stress, angst en zelfs paniek overwinnen? In deze video nemen ze je mee op een reis naar een oplossing. Het antwoord en de resultaten zullen je verrassen!

Redactie Christelijknieuws
Videostill – Sounds Like Reign
Web: www.soundslikereign.com
Facebook: facebook
Meer video’s: YouTube
Muziek: spotify

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies