Moet Nederland het defensiebudget verdubbelen als VS uit NAVO stapt?

Family7 – Sinds de uitspraken van Trump realiseren Europese NAVO-landen dat het continent niet zo veilig is als gedacht. Volgens Siem van Groningen, luchtmachtgeneraal buiten dienst, is het probleem bij defensie met extra geld niet meteen opgelost, maar gaat het jaren duren. En er is flink wat irritatie tussen de PVV, VVD, NSC en BBB. Volgens Eppo Bruins, oud-Tweede Kamerlid van de ChristenUnie, staat informateur Putters voor een enorm grote uitdaging.

Eppo Bruins

Eppo Bruins is een Nederlands wetenschapper, natuurkundige en ChristenUnie-politicus. Sinds 1 april 2022 is hij voorzitter van de Adviesraad voor wetenschap, technologie en innovatie. Hij is natuurkundige en was tot maart 2021 kamerlid voor de ChristenUnie. Hij was o.a. woordvoerder onderwijs, wetenschap, economische zaken en innovatie. Voor zijn Kamerlidmaatschap was Bruins directeur van de Stichting voor de Technische Wetenschappen en het NWO-domein Toegepaste en Technische Wetenschappen. Momenteel is hij zelfstandig adviseur.

Family7

Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender met programma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil de zender een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren. Sinds 2005 is het dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het doel: Nederland bereiken met het evangelie van Jezus Christus. Ze zenden televisieprogramma’s uit via hun website en op de Nederlandse televisie. Het bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens Family7.

Web: www.family7.nl
Beeld: Videostill YouTube

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies