Audioreis in de Stille week: Mirjam van der Vegt en Ronald Koops

Na de veelbeluisterde audioreis Het wonder van het kleine goede lanceert Pura Vida in de Stille Week een audioreis rondom rouw. Stiltetrainer Mirjam van der Vegt en musicus Ronald Koops reizen mee door het land van verdriet.

Rouw en verdriet – ieder krijgt er op zijn eigen manier mee te maken. Het liefst wil je het dal zo snel mogelijk doorlopen. Hoe lang moet het nog duren? Rouw is er in vele vormen, zoals verlies door ziekte, ouderdom, de dood, door verdeeldheid, oorlog of klimaatveranderingen.

Gevoelens

Gevoelens van vervreemding, bedrukking, uitputting, ontzetting en ellendige futloosheid kunnen je overvallen op de meest vreemde momenten.

Twaalf dagen

In twaalf dagen reizen Mirjam en Ronald met de luisteraar mee door het dal en ontdekken we dat rouwen een vorm van liefhebben is. Samen ontdekken we schatten uit de diepte, en slaan we onze bivak op bij mensen die uitzichtloosheid ervaren. In deze luisterserie trekken we een lijn van Bijbelverhalen waarin verdriet de ruimte krijgt en in perspectief geplaatst wordt.

De eerste reacties op de audioreizen:

Pura Vida

Pura Vida is een uitspraak die wereldwijd wordt gedaan als het gaat om puur en eenvoudig leven. En Pura Vida gelooft dat dit sprankelende leven een geschenk uit de hemel is. Door middel van audioreizen, retraites en ontmoetingen ontdek je samen het pure leven vanuit rust.

Web: www.pura-vida.earth
Beeld: Mirjam van der Vegt
Beluister: Audiofragmenten

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies