Israëlische influencer Hananya Naftali niet welkom in Nederland

Met Frank van Oordt, directeur van Christenen voor Israël, bespreken we de media-ophef rondom Hananya Naftali. Hij is een Israëlische influencer die naar Nederland komt maar niet welkom is in een aantal zalen.

Elke uitzending roept Christenen voor Israël u als kijker op om te bidden voor de situatie in Israël, maar waarom doen ze dat eigenlijk? Wat is de rol van gebed en waarom is het zo belangrijk? Welke invloed heeft gebed? Ds. Oscar Lohuis legt het uit.

Christenen voor Israël 

Stichting Christenen voor Israël stelt zich ten doel om christenen in Nederland bewust te maken van de betekenis van het Joodse volk in Gods handelen met deze wereld, Gods liefde voor Zijn volk en Zijn komende koninkrijk. Als Christenen voor Israël doen wij dit door het geven van betrouwbare informatie over land, volk en staat van Israël. Wij roepen christenen op tot solidariteit met Israël en wijzen elke vorm van antisemitisme af. En wij gaan hierbij uit van het gezag en de betrouwbaarheid van de Bijbel als Gods Woord. Wij steunen Israël metterdaad en zijn werkzaam in Nederlandse kerken en gemeenten.

Web: www.cvi.nl
Beeld: Facebook Hananya Naftali
Auteur: Christenen voor Israël

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies