Met jouw baan historisch erfgoed behouden? 


Nederland heeft een rijke geschiedenis, wat nog elke dag zichtbaar is door cultureel en historisch erfgoed. Den Hoed Aannemers, gespecialiseerd in het renoveren en restaureren van monumentale panden en historische gebouwen, zet zich in om dit erfgoed te bewaren voor toekomstige generaties. Het bouwbedrijf is op zoek naar een (Junior) Projectleider die hen hierin ondersteunt. Wil jij met deze unieke baan het verleden weer een toekomst geven?

Bouwbedrijf Den Hoed Aannemers

Den Hoed Aannemers B.V. is een veelzijdig bouwbedrijf uit Bergambacht, met een focus op restauratie, renovatie, herbestemming en onderhoud. Inmiddels is Den Hoed al 85 jaar een familiebedrijf. Waar het begon met twee boerenzoons die een landhuis bouwden, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot middelgroot bedrijf met een enorme passie voor het bewaren van de Nederlandse historie en het leveren van vakmanschap. 

Het verleden toekomst geven

De missie van Den Hoed is helder: ervoor zorgen dat historisch erfgoed niet alleen behouden blijft voor ons maar ook voor komende generaties. Dit doen ze met kwaliteit, oog voor detail en respect voor het verleden. Want, iets wat mooi is, verdient het om mooi te blijven! Den Hoed vat het bewaren van erfgoed niet licht op. Het is geen massaproductie of een kwestie van ‘een nieuw likje verf’, maar het gaat om het behouden van het karakter van gebouwen en de verhalen die ermee zijn verbonden. Het is dan ook niet gek dat ze zichzelf ‘de ambachtelijke bouwer’ noemen.

Unieke kans

Vind jij ook dat niets zo eervol is als het behouden van cultureel erfgoed en het in ere herstellen van monumenten en kerken? Den Hoed is op zoek naar een gemotiveerde projectleider die hun passie voor historisch erfgoed deelt. In deze rol werk je mee op het bouwproject, geeft je leiding aan het projectteam en draag je de verantwoordelijkheid van opdracht tot oplevering. Ben jij of ken jij iemand met ervaring in de bouw, kennis van restauratiewerk en leidinggevende kwaliteiten? Misschien is deze unieke kans om bij te dragen aan het in leven houden van de Nederlandse geschiedenis wel iets voor jou! Meer informatie over de vacature vind je hier

Solliciteren

Ben jij die persoon die met Den Hoed het verleden weer toekomst wil geven? Beschik je over de benodigde kennis, vaardigheden en passie? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren op deze mooie vacature via Jobfish. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de schoonheid van ons verleden bewaard blijft voor toekomstige generaties!

Jobfish: Christen en werk 

Deze vacature wordt aangeboden via Jobfish, de vacaturebank die christelijke werkgevers en werkzoekenden met elkaar verbindt.

Tekst: Marieke de Klerk / Jobfish
Beeld: Den Hoed Aannemers
Meer: Informatie

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies