Pim Marijs in Ethiopië – Over een kinderbijbel en geloven in Afrika

Pim Marijs, landbouwdeskundige en zendeling in Ethiopië, vertelt in deze aflevering van podcast ‘De Wereld Rond’ hoe het is om een lokale taal te leren. Naast de vele projecten die ze hebben opgezet heeft Pim samen met zijn vrouw Gerdine ervoor gezorgd dat er nu een kinderbijbel voor de allerkleinsten is in Ethiopië.

Hierover en over hoe hun geloof gegroeid is door hun leven in Afrika, vertelt Pim openhartig in dit interview.

Meer podcasts beluisteren?

‘Podcast ‘De Wereld Rond’ is te vinden in de bekende podcast apps en rechtstreeks via anchor.fm/dewereldrond. Om de veertien dagen staat er vanaf vrijdagmiddag 16:00 uur een nieuwe aflevering klaar.

Over deze podcasts

Gerard Adriaanse: ‘Ik interview uitsluitend zendelingen die Nederlands spreken. Vaak hebben we niet zo’n duidelijk idee hoe het nou precies is om zendeling te zijn. Ik hoop dat het door m’n interviews allemaal wat duidelijker wordt. Tegelijk hoop ik dat de luisteraar door het interview met de zendeling zich meer betrokken voelt bij zending. En het is mijn wens dat het interview hem of haar tegelijkertijd helpt in zijn of haar eigen leven.’

Auteur: Gerard Adriaanse
Handige link: addisalem
De Kijk en Luister Bijbel: www.hertog.nl
Foto: Familie Marijs

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies