De verhalen van Margriet: een getuigenis vanuit Israël

In 2 afleveringen van de podcast Voorwaarts kun je luisteren naar het indrukwekkende en aangrijpende verhaal van Margriet. Margriet woont sinds 2016 met haar gezin in Israël. Hoe is ze daar terecht gekomen? En hoe is het leven daar? In deel 1 hoor je over de route met moeite en strijd, maar ook over een weg van leiding, gehoorzaamheid en een rotsvast vertrouwen.

En dan is daar ineens 7 oktober. Waar waren Margriet en haar gezin? Wat doet dit met je? En hoe nu verder? In deel 2 deelt ze over de angst voor terreur, machteloosheid en een persoonlijke geestelijke oorlog. Maar ook over de beloften en indrukwekkende veerkracht die haar (en een natie) op de been houden.

Deel 1: In deze podcast ‘het verhaal van Margriet naar en in Israël’

(Sorry voor de echo in deze editie, maar de inhoud maakt het goed)

Deel 2: Het verhaal van Margriet sinds 7 oktober

Meer weten of op de hoogte blijven van Margriet: volg @neshimatrips op Instagram. Voorwaarts is de podcast van Tijmen Stuut. Met deze podcast wil hij je bemoedigen en aanmoedigen om voorwaarts te gaan in je dagelijkse leven.

Meer info vind je op: tijmenstuut.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies