Veel animo voor conferentie Opwekking: Kampeerterrein vol

Putten, 28 maart 2024 – Krap twee maanden na aanvang van de registratie voor de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking zijn alle beschikbare kampeerplekken uitverkocht. Dat betekent dat de grens van 25.000 kampeerders is bereikt. Het is nog wel mogelijk om als daggast voor een of meer dagen de conferentie bij te wonen.

De Pinksterconferentie vindt plaats in het pinksterweekend, van vrijdag 17 tot en met maandag 20 mei, op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.

Samen Pinksteren vieren

Ruben Flach, algemeen directeur: “We zijn overweldigd door het enorme enthousiasme van zoveel mensen die alleen of samen met vrienden of kerk de conferentie willen bijwonen om het pinksterfeest te vieren. Wat een zegen dat duizenden christenen, van jong tot oud, ernaar verlangen om dichter bij Jezus te leven, in de kracht van de Heilige Geest. Want dat staat centraal deze vier dagen: het thema ‘Dichterbij’ loopt als rode draad door alle programma’s en iedereen wordt uitgenodigd om in beweging te komen richting God.”

Vergunning

Het grote aantal aanmeldingen om te kamperen komt niet helemaal als verrassing voor de organisatie. “Ook vorig jaar merkten we al de stijgende lijn qua aanmeldingen. Toen zaten we een week voor de Pinksterconferentie vol en moesten we de aanmelding sluiten. Maar dat we nu binnen twee maanden na aanvang van de ticketverkoop al door de kampeertickets heen zijn, is een grote verrassing en bemoediging”, aldus Ruben Flach. De vergunning die is afgegeven, biedt ruimte aan 25.000 kampeerders en dat aantal is bereikt. Dat betekent dat het niet meer mogelijk is om een kampeerplek te reserveren.

Welkom

Opwekking benadrukt dat mensen die alsnog de Pinksterconferentie willen bezoeken, van harte welkom zijn. Er is een aantal mogelijkheden om de conferentie nog live op het evenemententerrein mee te maken:
Als daggast, voor een of meer dagen.
Als kampeergast in de tweepersoons ingerichte tentjes die Opwekking verhuurt.
Een ticket via Ticketswap, waar mensen hun niet-gebruikte ticket te koop aanbieden.
Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de Pinksterconferentie op de eigen locatie via het digitale platform te volgen.

De 54ste Pinksterconferentie vindt plaats van 17 t/m 20 mei, op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.
Daggasten en mensen die een ingericht tentje willen huren kunnen zich aanmelden via www.ikganaaropwekking.nl

Web: www.opwekking.nl
Beeld: © Henk-Jan Oudenampsen
Auteur: Maartje Dekens

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies