Pastor Kenneth Thijm: Gemeentestichter op Curaçao

Pastor Kenneth is voorganger van de Bida Nobo kerkgemeenschap op Curaçao. Kenneth vertelt over zijn komst naar Nederland als jongeman, met het idee te studeren en zoals hij zelf zegt ‘de bloemetjes buiten te zetten’. Het liep allemaal heel anders omdat God heel andere en betere plannen had voor de jonge Kenneth!

Inmiddels leidt Pastor Kenneth al sinds 1973 samen met zijn vrouw Ineke de kerkgemeenschap op Curaçao. Hoe dat zo gekomen is, horen we desgevraagd van Pastor Kenneth zelf in deze aflevering. Zoals vaak in ‘De Wereld Rond’ krijgen we ook van Pastor Kenneth tips voor zending, evangelisatie en gemeentestichting.

Gevraagd naar een tip voor de Nederlandse toerist raadt Pastor Kenneth mensen aan contact te maken met de plaatselijke bevolking, om zo een beter idee te krijgen van het leven op het Caribische eiland. Trouwens, toeristen zijn van harte welkom in de Nederlandstalige kerkdiensten in Willemstad, het adres is te vinden via de onderstaande link.

Reageer gerust op deze podcast door een email te sturen naar Gerard via podcastdewereldrond [at] yahoo.com. Ook kun je je gratis abonneren, zodat je geen aflevering hoeft te missen 🙂

Meer podcasts beluisteren?

‘Podcast ‘De Wereld Rond’ is te vinden in de bekende podcast apps en rechtstreeks via anchor.fm/dewereldrond. Om de veertien dagen staat er vanaf vrijdagmiddag 16:00 uur een nieuwe aflevering klaar.

Over deze podcasts

Gerard Adriaanse: ‘Ik interview uitsluitend zendelingen die Nederlands spreken. Vaak hebben we niet zo’n duidelijk idee hoe het nou precies is om zendeling te zijn. Ik hoop dat het door m’n interviews allemaal wat duidelijker wordt. Tegelijk hoop ik dat de luisteraar door het interview met de zendeling zich meer betrokken voelt bij zending. En het is mijn wens dat het interview hem of haar tegelijkertijd helpt in zijn of haar eigen leven.’

Auteur: Gerard Adriaanse
Foto: Margriet Espeldoorn en Stichting Zending & Gemeente
Handige link: www.iglesiabidanobo.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies