Combiconcert in Amersfoort met Reni & Elisa, Filiae en Rineke

Filiae gaat samen met muzikale vrienden Reni en Elisa een uniek combiconcert geven op 12 april in Amersfoort, tijdens een afwisselende muzikale avond, waar ook de nieuwe EP van Rineke, én een nieuwe single van Filiae worden gepresenteerd.

Het duo Reni en Elisa is een echtpaar dat vanuit hun passie leeft en dat als voorrecht beschouwt, om zo de liefde van God door te geven in hun muziek. Mensen ervaren de avonden met hen vaak als warm, bemoedigend en bijzonder opbouwend. Naast hun bekendheid door het schrijven en maken van muziek voor Opwekking, zoals ‘Hou vol’ en ‘Als het leven soms pijn doet’, hebben ze ook veel prachtige persoonlijkere liedjes in het Nederlands. diamanten. Deze zullen deze avond langskomen in het verhaal dat ze vertellen. Natuurlijk zal er ook samen met het publiek worden gezongen.

Single: One Revelation

Vocal Group Filiae bestaat uit de drie zussen Rineke, Mieke en Christine. In het najaar van 2023 hebben ze een nieuwe Single uitgebracht: One Revelation. Hiermee vertalen ze de boodschap die nu meer dan ooit van belang is: “We zijn als mensen bedoeld om samen één te zijn. We staan samen met jullie aan dezelfde kant, de weg van hoop en vrede.” De vocal group heeft een groot repertoire aan muziek met verschillende stijlen zoals close gospel en pop, herkenbaar door de lichte en harmonieuze klanken. De meiden zingen bekende covers en eigen nummers in close harmony in verschillende samenstellingen.

Rineke

Met haar album, de EP ‘Dicht Bij Mij’, brengt Rineke haar persoonlijke verhalen uit haar leven dichtbij de luisteraar. Gitarist Arend Jansen zal haar daarbij begeleiden. De vijf nummers gaan over haar kinderen, de liefde en het leven. Denk aan het swingende ’Te lief zijn bestaat niet’, ‘Beter ligt nog voor ons’ en ‘Vind mijn weer’. Rineke is hecht verbonden met de muziek van haar zussen. Het achtnummerige album bevat naast de nieuwe song ‘Wonders Never Cease’ dat met Filiae wordt gezongen, ook de twee bonustracks ‘One’ en ‘Revelation | Heilig’ dat ze al eerder met hen uitbracht. Hoe leuk is het om dit nu fysiek op CD uit te brengen! Tijdens de avond is het album dan ook verkrijgbaar.

Akoestisch en klassiek

Op het programma staan prachtige nummers alvs ‘Toon Mijn liefde’,‘It is well with my soul’ en ‘Fix you’. Het karakter van de avond is akoestisch en klassiek, maar vooral intiem en met een eigen, persoonlijke twist. Ze nodigen u uit om mee te zingen waar mogelijk. Onder begeleiding van onder meer de gitaarklanken van Arend en Elisa kunt u een prachtige afwisselend programma verwachten, waarin eigen nummers en voor ieder bekende nummers langskomen om mee te zingen, om even bij stil te staan en te genieten.

Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met Compassion en Eventsforchrist.nl. Hartelijk welkom in de Boogkerk van Amersfoort op 12 april om 20:00. Er zit een pauze in het programma.

Vrijdag 12 april 2024 – 20.00 uur
Boogkerk, Watersteeg 2, Amersfoort
Tickets: www.eventsforchrist.nl
Reni en Elisa: www.renienelisa.nl
Filiae: www.filiae.nl
Beeld: © Henk-Jan Oudenampsen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies