Alfred Muller: Een half jaar oorlog tussen Israël en Hamas

Een half jaar geleden begon de oorlog tussen Israël en Hamas. Op zaterdag 7 oktober viel terreurorganisatie Hamas Israël binnen en vermoordden op 1 dag 1200 Joden. Sindsdien zet Israël alles op alles om Hamas uit te roeien. In het begin leek de hele wereld achter Israël te staan, maar als snel keerde de gemeenschap zich tegen hen. Bekijk hieronder de uitzending van Family7 met Alfred Muller.

Alfred Muller is geaccrediteerd correspondent in Israël. Hij schrijft voor het Reformatorisch Dagblad en het Nederlands Dagblad en andere christelijke media in Nederland. Muller en zijn vrouw Judith woonden van 1983 to 2023 in Jeruzalem. Hij studeerde aan de Pedagogische Academie Nijenborg in Groningen en politicologie aan de State University of New York (Empire State College).

Family7

Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender met programma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil de zender een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren. Sinds 2005 is het dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het doel: Nederland bereiken met het evangelie van Jezus Christus. Ze zenden televisieprogramma’s uit via hun website en op de Nederlandse televisie. Het bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens Family7.

Web: www.family7.nl
Beeld: Videostill YouTube

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies