Annemarie Lebrun in Frankrijk ziet gebed als de sleutel 

Dit keer delen we een gesprek uit podcast ‘De Wereld Rond’ met zendelinge Annemarie Lebrun. Samen met haar man Marc leidt ze een evangelische gemeente in een voorstad van Parijs. Annemarie vertelt in deze aflevering over het belang van gebed en het bovennatuurlijk ingrijpen van God waardoor mensen Jezus leren kennen. 

Verder hoor je onder meer hoe Marc niet alleen haar, maar ook Jezus leerde kennen en Annemarie Lebrun vertelt over haar rol als voorganger. 

Reageer gerust op deze podcast door een email te sturen naar Gerard via podcastdewereldrond [at] yahoo.com. Ook kun je je gratis abonneren, zodat je geen aflevering hoeft te missen 🙂

Meer podcasts beluisteren?

‘Podcast ‘De Wereld Rond’ is te vinden in de bekende podcast apps en rechtstreeks via anchor.fm/dewereldrond. Om de veertien dagen staat er vanaf vrijdagmiddag 16:00 uur een nieuwe aflevering klaar.

Over deze podcasts

Gerard Adriaanse: ‘Ik interview uitsluitend zendelingen die Nederlands spreken. Vaak hebben we niet zo’n duidelijk idee hoe het nou precies is om zendeling te zijn. Ik hoop dat het door m’n interviews allemaal wat duidelijker wordt. Tegelijk hoop ik dat de luisteraar door het interview met de zendeling zich meer betrokken voelt bij zending. En het is mijn wens dat het interview hem of haar tegelijkertijd helpt in zijn of haar eigen leven.’

Auteur: Gerard Adriaanse
Foto credit: Stichting Zending & Gemeente

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies