CAMA organiseert avond voor jongeren over zendingsreizen

ENVISION is het jongerenprogramma van CAMA Zending met een uitgebreid aanbod missiereizen voor zowel groepen als individuele jongeren. Vrijdagavond 24 mei wordt in Amersfoort de ENVISION 2024 Kick-off georganiseerd, deze avond staat open voor iedereen die interesse heeft in missie- en missiereizen.

Missiereizen

Op dit moment zijn er via CAMA Zending 10 jongerengroepen bezig met de voorbereidingen op een missiereis komende zomer en daarnaast nog eens 10 individuele jongeren op hun stage of short-term uitzending later dit jaar. Ook voor komend najaar en zelfs voor volgend jaar staan er al meerdere groepen in de startblokken. De bestemmingen lopen uiteen, bijvoorbeeld: Suriname, Italië, Ghana, Spanje, Jordanië, Portugal en Tsjechië. Er wordt intensief samengewerkt met eigen zendelingen, lokale kerken, missionaire projecten en de wereldwijde CAMA-familie.

Eigen rol in Gods missie ontdekken

ENVISION is gericht op de ontwikkeling van jongeren, door hen te mobiliseren en hun eigen rol in Gods missie te helpen ontdekken. De programma’s zijn innovatief, deelnemende jongeren hebben directe impact op de plekken waar ze komen, dragen actief bij aan missionaire projecten en nemen opgedane ervaringen mee naar huis en hun eigen kerk. CAMA Zending biedt hun begeleiding en coaching voor, tijdens en na de reis.

Cultuurverschillen en persoonlijke missie

De Kick-off 2024 op vrijdagavond 24 mei staat in het teken van thema’s als omgaan met cultuurverschillen, Gods missie en jouw persoonlijke missie, hoe kun je de boodschap van Jezus delen met de mensen die je ontmoet en de impact van je doen en laten op de plekken waar je komt. Verder is de band Kingdom aanwezig en ook is er tijd voor uitwisseling en ontmoeting.

Aanmelden

Bij de ENVISION 2024 Kick-off zullen ook jongerengroepen uit andere landen aanwezig zijn. Ook groepen van kerken en individuele jongeren die niet via CAMA ENVISION op missiereis gaan zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze Kick-off. De avond begint om 17.00 uur met inloop en om 18.00 uur gaat het inhoudelijke programma van start. Locatie is het gebouw van de Baptistengemeente Amersfoort, aanmelden is noodzakelijk.

Om aan te melden: www.camazending.nl/envision
Auteur: Hans Borghuis
Beeld: © Henk-Jan Oudenampsen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies