Mannenmars 2024

Ben jij een doorgewinterde pelgrim? Of heb je wat minder wandelkilometers afgelegd, maar heb je wel zin in een mooie uitdaging? Meld je dan aan voor de Mannenmars 2024. Op vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni 2024 loop je samen met 40 mannen 2 dagen gemiddeld 30 kilometer per dag door de bossen, over heidevelden en langs rivieren. ’s Avonds zitten we bij het kampvuur. En we overnachten in de buitenlucht.

Samen uit samen thuis

De mannenmars is een unieke beleving. Een mars waarin jij jezelf kunt zijn en kan groeien in je christelijke geloof. Je geniet volop van de prachtige Veluwse natuur. Je hebt waardevolle gesprekken met elkaar, afgewisseld door rustgevende stiltes. En onderweg stoppen we regelmatig om “bij te tanken” in de vorm van eten en drinken. Ook nemen we de tijd voor inspirerende overdenkingen. Tijdens deze fysieke uitdaging sta je er niet alleen voor. We letten op elkaar en zorgen dat we met z’n alleen de mars volbrengen.

Meld je snel aan!

Deelname aan de Mannenmars 2024 kost € 60,- per persoon en kan vanaf 18 jaar en ouder. Er is nog een aantal van de, in totaal, 40 plaatsen beschikbaar. Dus wil je deze uitdaging aangaan, meld je dan snel aan via de Mannenmars website:

Aanmelden: www.mannenmars.nl
Auteur: Monique ten Klooster
Beeld: Mannenmars

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies