Lezingen van Jaap Fijnvandraat online

Op de site www.jaapfijnvandraat.nl staan meer dan 4000 bijbelstudies en artikelen. Het is een van de meest uitgebreide bijbelstudiesites van Nederland. Onlangs is de site vernieuwd en opnieuw opgebouwd. Ook staan er 22 toespraken van de auteur online die via YouTube te beluisteren zijn. Deze lezingen zijn vele jaren geleden gehouden.

Via deze site publiceerde de auteur regelmatig nieuwe artikelen en studies. In de loop van de jaren verschenen van zijn hand vele publicaties, artikelen, brochures en boeken. Deze site bevat ook talloze unieke publicaties die niet eerder op papier zijn uitgegeven.

Fakkel boekwinkels

De auteur was een van de initiatiefnemers van de stichting ‘Wat zegt de Bijbel’. Zijn taken waren: het opstellen en verspreiden van schriftelijke bijbelcursussen en het starten van evangelische boekhandels, de zogenaamde Fakkelboekhandels. Van de cursisten ontving de auteur in de loop der jaren veel vragen over de bijbel. Al deze vragen en de bijbehorende antwoorden zijn op deze site gepubliceerd!

Lezingen

In de loop van de tijd heeft de auteur honderden lezingen gehouden in het land. Enkele daarvan zijn omgezet op YouTube en de verwijzingen op deze site geplaatst. De thema’s van deze lezingen zijn heel divers; het betreft bijvoorbeeld ook losse lezingen die uit series komen die door verschillende sprekers werden verzorgd.

Bezoek de: Lezingen
Naar de site: www.jaapfijnvandraat.nl
Auteur: Henk-Jan Oudenampsen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies