Opiniemaker Joop Soesan boos over Israël-berichtgeving in media

We krijgen veel reacties van onze kijkers en luisteraars over de nieuwsvoorziening in ons land over de oorlog tussen Israël en Gaza. Er is veel zorg en boosheid over de manier van berichtgeving. Het is best makkelijk om er commentaar op te geven. Waarom is het belangrijk om je breder te laten voorlichten? Daarover praten we met opiniemaker Joop Soesan, hij woont in Israël en maakt elke week meerdere podcasts over het nieuws in Israël.

Christenen voor Israël

Stichting Christenen voor Israël stelt zich ten doel om christenen in Nederland bewust te maken van de betekenis van het Joodse volk in Gods handelen met deze wereld, Gods liefde voor Zijn volk en Zijn komende koninkrijk. Als Christenen voor Israël doen wij dit door het geven van betrouwbare informatie over land, volk en staat van Israël. Wij roepen christenen op tot solidariteit met Israël en wijzen elke vorm van antisemitisme af. En wij gaan hierbij uit van het gezag en de betrouwbaarheid van de Bijbel als Gods Woord. Wij steunen Israël metterdaad en zijn werkzaam in Nederlandse kerken en gemeenten.

Web: www.cvi.nl
Beeld: videostill YouTube
Auteur: Christenen voor Israël

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies